Ispiranje vodovodne mreže na Čukarici

Objavljeno: 22.02.2016. 10:31 Izmenjeno: 22.02.2016. 10:31

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ radiće na planiranom ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica od danas do subote, 27. februara.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:

– 22/23. februara – u delu naselja Banovo brdo oivičenom Požeškom, Paštrovićevom, Radničkom i Maršala Tolbuhina (Lazarevački drum);
-23/24. februara – u delu naselja Banovo brdo oivičenom Požeškom, Kneza Višeslava, Blagoja Parovića, Žarkovačkom i Trebevićkom;
– u noći između 24. i 25. februara – u naselju Julino brdo, Repiškoj ulici, Žarkovu sa granicom do Prote Milorada Pavlovića (Mije Oreškog), Šavničke i Dimitrija Avramovića.

Između 25. i 26. februara umanjen pritisak vode može se očekivati u naselju Cerak, a između 26. i 27. februara u naseljima Žarkovo i Bele vode.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe „Beogradskog vodovoda“ će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže na Čukarici obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 15°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 14°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana