Ilić ranije izjavljivao: Sve što je izgradila Demokrastka stranka uradila je nelegalno, a danas podržava Šapića i Đilasa Studio B

Objavljeno: 30.01.2018. 13:16 Izmenjeno: 30.01.2018. 13:16

Velimir Ilić koji je danas rekao da podržava Šapića i Đilasa, jer ih smatra najodgovornijim ljudima,  zaboravio da je upravo njih dvojicu 2013. godine u vreme dok je bio ministar, optuživao za kriminal, korupciju i pretio krivičnim prijavama.

Ilić, ministar građevine i urbanizma je tokom skupštinske rasprave o Predlogu zakona o legalizaciji objekata rekao da je najveća divlja gradnja bila za vreme  vlade DS-a, tvrdeći tada da je 300.000 objekata izgrađeno bez dozvole, a da je najveći broj takvih objekata, odnosno 60 odsto, izgrađen u Beogradu, pod upravom Đilasa, Šapića i šofera Bijelića.

Po Ilićevim rečima sve što je izgradila Demokrastka stranka uradila je nelegalno, a smenjeni gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i njegovi najbliži saradnici su sve radili  bez dozvola zbog čega je grad dobio krivičnu prijavu. To je izgledalo tako da je ta ekipa započela investiciju od 300 miliona „bez ijednog papira, na tuđem terenu za šta je podignuta krivična prijava. „Dobili ste krivičnu prijavu koju niko nije aktivirao, jer su sud i tužilaštvo vaši, očekujem da će to pitanje da se reši i ovih dana ću ga pokrenuti“, poručio je Ilić poslanicima DS-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana