Gradske službe u funkciji građana Studio B

Objavljeno: 27.05.2016. 16:14 Izmenjeno: 29.05.2016. 19:28

Gradonačelnik Siniša Mali je i ovog petka dobar deo svog radnog vremena posvetio Beograđanima koji su, tragajući za rešenjem svojih problema, stigli do Skupštine grada i njegovog kabineta.

Prvi čovek grada tako nastavlja praksu razgovora sa građanima i, kako kaže, u svakom od tih slučajeva, koliko god delovali nerešivo, nešto je ipak moguće uraditi. Gradske službe, poručuje, tome i služe, da budu u funkciji i na korist Beograđana.

Većina onih koji su došli u Stari Dvor smatraju da su već iscrpeli sve druge mogućnosti i razgovor sa gradonačelnikom Sinišom Malim vide kao poslednju nadu da reše svoje probleme. A oni su razni i svakom od njih najteži. Od nedostatka stambenog prostora i zdravlja svoje dece, do nagrađivanih naučnih radnika kojima nedostaje radni prostor da završe svoje životno delo. Svi oni izašli su iz Starog Dvora ohrabreni sa verom da ima nade za rešavanje njihovih problema.

Gradonačelnik nastavlja da prima građane jednom nedeljno, jer smatra da je to njegova dužnost, da lično čuje kritike i sugestije. Mislim da je to način da pokažemo da smo drugačiji od ostalih, da nam je dobrobit građana na prvom mestu i da zajedno sa njima radimo na rešavanju problema, kaže Siniša Mali.

Gradonačelnik poziva sve koji imaju veliki problem da se jave, jer će ih lično primiti i saslušati. Ovo je vaš Grad i mi brinemo o svakom njegovom građaninu, poručio je Mali Beograđanima.

Zainteresovani građani za razgovor sa gradonačelnikom mogu da se jave na brojeve telefona 0800-11-00-11 i 3090-007 ili putem mejla na adresu beokom.akcija@beograd.gov.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana