Grad Beograd nastavlja da ulaže u prigradska naselja Beoinfo

Objavljeno: 14.10.2018. 12:19 Izmenjeno: 14.10.2018. 12:19

Počeli radovi na asfaltiranju tri ulice u Ripnju u dužini od 1.360 metara.

Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković obišao je radove i podsetio da je ravnomeran razvoj nešto na čemu rukovodstvo Grada insistira i dodao da se novac ulaže jednako u svaki deo Beograda.

–Nastavak ulaganja u Ripanj i asfaltiranje ulica srednji Prnjavor (u dužini od 220m), Put za prečicu (800 metara) i Lipovački put (340m) pokazuje rešenost da se svaki deo Beograda jednako razvija – rekao je Marković.

On je dodao da upravo građani Ripnja, koji su u prošlosti bili tretirani kao građani drugog reda, danas osećaju brigu svih nas i vide da se radi na svakom koraku.

–Za nas nema podele na građane prvog i drugog reda, na one koji žive u centru grada ili u prigradskom naselju. Zajedno sa građanima smo izgradili 70 kilometara vodovodne mreže, posle više od 30 godina rekonstruisana je pijaca i fiskulturna sala u centru Ripnja. Takođe više od 35 kilometara nekategorisanih puteva je asfaltirano u vašem naselju, postavljena vertikalna i horizontalna signalizacija, a u potpunosti je rekonstruisan Dom zdravlja u Prnjavoru, kao i OŠ „Vuk Karadžić“ – zaključio je Marković.

Predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić se zahvalio na podršci i dobroj saradnji Gradu Beogradu u svim projektima koji za cilj imaju bolji i lakši život za sve građane Voždovca, a posebno podavalskog dela.

–Ceo podavalski deo bio je proteklih godina veoma zapostavljen i zato je u poslednjih pet godina mnogo urađeno u ovom delu Voždovca. Upravo kroz svakodnevnu komunikaciju sa sugrađanima uočavali smo probleme i iste rešavali, pa je tako pored crpne stanice u Draženovcu izgrađen uređaja za preradu otpadnih voda u Pinosavi i Belom Potoku kojim smo poboljšali kvalitet života stanovnika podavalskih naselja, dok smo izgradnjom potpuno novog mosta na Beloj reci i sanacijom pružnih prelaza povećali bezbednost građana – istakao je Savić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana