Glišić: Predsednik Vučić vodi odgovornu politiku sns

Objavljeno: 09.03.2023. 14:11 Izmenjeno: 09.03.2023. 14:11

Glišić je rekao da veruje da ukoliko bi sutra bili predsednički izbori Aleksandar Vučić bi ih bez sumnje opet dobio.

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić bio je gost jutarnjeg „Dobro jutro, Srbijo“.

Glišić se osvrnuo na obaveštenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o formiranju Pokreta za odbranu države.

Vučić je od prvog dana svog mandata bio narodni predsednik. On je jedini predsednik u istoriji Srbije koji je išao među narod, među sugrađane, razgovarao sa njima, slušao njihove probleme i rešavao ih. Borio se za njihove interese, rekao je Glišić.

Glišić napominje da je predsednik Vučić posećivao mesta u kojima nisu nažalost nikada bili ni predstavnici lokalnih vlasti.

To dovoljno govori da prethodni predsednici nisu imali dovoljno sluha za potrebe građana. Znači da su manje i brinuli o potrebama građana. Vučić je suprotan od svih svojih prethodnika i išao je „na noge“ građanima. Predsednik od subote kreće u obilazak mesta po Srbiji, počinje od Vranja. On ide među narod i to potvrđuje da je on neraskidivo vezan za ono što čini našu državu, a to su naši građani. Ovo je potvrda odgovornosti snažne politike koju on vodi prema svim građanima Srbije i zbog toga ga građani i željno iščekuju, poručio je Glišić.

Glišić smatra da se Srbija po pitanju Kosova i Metohije nalazi u vrlo kriznom vremenu i da je potrebno da svi budemo okupljeni oko jedne ideje, a to je očuvanje nacionalnih interesa.

Postoji stvari iznad dnevne politike  oko kojih bi trebalo da budemo okupljeni. To je vitalni interes i on bi trebalo da pokaže srpsko jedinstvo. Svi bi trebalo da zauzmu odgovoran stav prema svojoj državi. Nažalost, ima i onih neodgovornih koji pokušavaju da destabilizuju Srbiju zarad političkih poena, rekao je Glišić.

Ljude u Srbiji ne možete da prevarite. Oni prate medije i vide kako Srbija napreduje. Vide perspektivu i menja im se život. Osećaju da mogu više nego ranije. Kada to stave ispred sebe oni donose odluke, jasne i najobjektivnije ocene svakog učesnika političkog života, rekao je Glišić.

Glišić je rekao da veruje da ukoliko bi sutra bili predsednički izbori Aleksandar Vučić bi ih bez sumnje opet dobio.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 22°C

Grmljavina sa kišom

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 27°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana