Gašić uneo badnjak u sedište Ministarstva unutrašnjih poslova

Objavljeno: 06.01.2023. 18:51 Izmenjeno: 07.01.2023. 08:55

Unošenju badnjaka prisustvovali su saradnici ministra i rukovodioci organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova.

foto mup/tanjug

 

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić  je, na Badnje veče, u sedište Ministarstva unutrašnjih poslova uneo badnjak i poželeo svim pripadnicima ovog ministarstva srećan praznik, zdravlјe i uspeh u predstojećem radu. „Želim vam da praznike provedete u krugu najmilijih, u sreći, radosti, zdravlјu i slozi. Ponosan sam na vas što svakoga dana, pa i u ovim prazničnim, brinete o bezbednosti svih građana, čuvajući njihov mir i sigurnost“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Gašić, saopštio je MUP. Unošenju badnjaka prisustvovali su saradnici ministra i rukovodioci organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić reagujuću na napad na dvojicu srpskih dečaka kod Štrpca kaže da na decu može da puca samo jako poremećen um i monstrum. „Da puca u decu, jer nose badnjak – simbol najradosnijeg hrišćanskog praznika, blago je reći da je terorista. Stravično nasilјe nad mladićem i dečakom od 11 godina, samo zato što su nosili badnjak je brutalan zločin, koji ne smemo i nećemo dozvoliti. Hoće li međunarodna zajednica konačno shvatiti da antisrpska politika koju vodi terorista Alјbin Kurti, ugrožava živote i proliva krv srpske dece na Kosovu.“, pita Gašić. Kaže i da dok predsednik Aleksandar Vučić i srpska vlada vode politiku mira i stabilnosti, čuvajući živote pripadnika svih nacija, albanski teroristi u uniformama tzv. kosovskih bezbednosnih snaga, koje je naoružao Alјbin Kurti, pucaju na srpsku decu, jer na vekovnim ognjištima svojih predaka čuvaju svoja ognjišta, svoju tradiciju, svoje Kosovo i Metohiju. „Nećemo dati ni Miloša ni Stefana, nijednog građanina Republike Srbije“, poručio je Gašić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana