Gak: Bezbednost dece prioritet ove vlasti Tanjug

Objavljeno: 21.06.2019. 20:21 Izmenjeno: 21.06.2019. 20:21

Član beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Slavko Gak odbacio je danas kao nerazumevanje primene zakona izjavu šefa odborničke grupe opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Nikole Jovanovića time što u obavezi parking mesta pored vrtića vidi „otimanje parcele“ i izlaženje u susret nečijim „prohtevima“.

 

„Odbornička grupa Savez za Srbiju nakon niza neuspelih performansa po gradu, blokiranja radova, nekreativnih političkih pokušaja skretanja pažnje, stigla je u fazu ‘u strahu su velike oči’… Tako Nikola Jovanović u primeni Zakona o bezbednosti saobraćaja koji predviđa obavezna parking mesta pored predškolskih ustanova kako bi roditelji bezbedno ostavljali svoju decu, vidi ‘otimanje parcele'“, naveo je Gak u saopštenju za javnost.

Gak, koji je i gradski sekretar za obrazovanje i dečiju zaštitu, rekao je da vrtić „Sveti Sava“ na Banovom brdu dobija parking za roditelje upravo zbog veće bezbednosti dece, što je „apsolutni prioritet ove vlasti i tako će i ostati“.

„Ova vlast, Jovanoviću, izlazi u susret ‘prohtevima’ isključivo svojih građana koji nikad više, Jovanoviću, neće dozvoliti da njihovim gradom upravljaju takvi kao Vi i Vaši šefovi, vođeni ličnim i prohtevima raznoraznih investitora… Ubuduće, svoje prohteve moraćete sami da plaćate, više Vam to neće proći. Građani vide“, istakao je Gak.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana