Frikom dobitnik priznanja za najbolju kampanju Pr tekst

Objavljeno: 05.11.2021. 12:47 Izmenjeno: 05.11.2021. 12:47

Kompanija Frikom, u saradnji sa agencijom T&T Brand Factory, dobitnik je priznanja za najbolju kampanju u kategoriji Pojedinačni radovi – Digital influenser marketing, na sedmom festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS 2021.

Macho Grmi  kampanja u okviru koje su predstavljeni novi proizvodi – Macho Sandwich, Macho čaša čokolada i Macho čaša bela čokolada ostvarila je izvanredne rezultate po svim bitnim parametrima i još važnije, uspela je da približi Macho brend mlađoj populaciji.

„Kad smo počeli sa radom na ovom projektu, imali smo dva cilja na umu – snažnije pozicioniranje Macho brenda na tržištu i predstavljanje osveženog portfolija ciljnoj grupi. Sa sigurnošću i velikim zadovoljstvom mogu da kažem da je ovo priznanje svojevrsna nagrada za uloženi trud i rad svih zaposlenih iz kompanije. Ova osvojena nagrada nam je od posebne važnosti jer je uspeh koji smo postigli prepoznat ne samo kod potrošača već i stručnog žirija“, izjavio je Miodrag Marinković, marketing menadžer za sladolede.

Pored mladih koji sebe nazivaju „generacijom Z“ i stručnog žirija, priznanje uspešnosti kampanje stiglo je i iz poslovne zajednice, i to od predstavnika kompanije Google, na nedavno održanom FMCG Brand forumu, koji je u okviru svoje prezentacije, istakao Macho kampanju kao izuzetno upečatljivu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana