„Festival cveća i meda” od 22. do 26. aprila studio b

Objavljeno: 18.04.2024. 14:26 Izmenjeno: 18.04.2024. 14:26

Najmirisniji i najslađi „Festival cveća i meda” već tradicionalno održaće se od 22. do 26. aprila na Čukarici. Svakog dana, od 9 do 19 časova, na platou ispred Osnovne škole „Josif Pančić” posetioci će imati prilike da uživaju u cveću i da odaberu biljku kojom će oplemeniti svoj omiljeni prostor, bilo da su u pitanju […]

Najmirisniji i najslađi „Festival cveća i meda” već tradicionalno održaće se od 22. do 26. aprila na Čukarici. Svakog dana, od 9 do 19 časova, na platou ispred Osnovne škole „Josif Pančić” posetioci će imati prilike da uživaju u cveću i da odaberu biljku kojom će oplemeniti svoj omiljeni prostor, bilo da su u pitanju dvorište, terasa ili dnevni boravak.

Zajedno sa Turističkom organizacijom Čukarice, udruženja pčelara će i ove godine ponuditi različite vrste meda i podsetiti da je proleće pravo vreme za kupovinu i povećanu konzumaciju ove superhrane, koja je pravo uživanje za nepce, ali i efikasno sredstvo za podizanje imuniteta.

Ovim vizuelnim i gastronomskim užicima biće pridružene i kreativne radionice za decu, koje će se organizovati svakog dana trajanja manifestacije, s početkom u 11 časova. Radionice su inspirisane motivima festivala i uskršnjim praznicima koji su pred nama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Pretežno oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 24°C
Min: 15°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana