Elektronski šalter „Parking servisa“ Studio B

Objavljeno: 12.05.2021. 14:33 Izmenjeno: 12.05.2021. 14:33

JKP „Parking servis“ od danas ima novi elektronski šalter – e-Parking, na kome korisnici mogu brzo i lako da podnesu zahteve za mesečne pretplate u zonama, garažama i na parkiralištima, provere da li je za njihovo vozilo izdata elektronska dnevna parking karta u poslednjih 60 dana, kao i da plate usluge elektronskim putem ili, uz popust, dopune pripejd parking karticu.

Prelaskom na primenu novog sistema elektronske kontrole i naplate parkiranja u Beogradu, započeta je modernizacija rada „Parking servisa“ i digitalizacija njegovih usluga. Implementacija novih funkcionalnosti u okviru elektronskog šaltera omogućava korisnicima da od kuće završe sve što je u vezi sa parkiranjem u Beogradu.

Putem e-Šaltera, stanari sa područja zonskog sistema parkiranja, mogu da podnesu zahtev za izdavanje elektronske povlašćene parking karte, a ukoliko je istekla i da onlajn plate njeno produženje. Takođe, korisnici mogu da podnesu zahtev ili produže mesečne pretplate u garažama i na parkiralištima. Na elektronskom šalteru, „Parking servis“ obaveštava korisnike i o samom isteku mesečne pretplate u garažama, isteku povlašćene karte za parkiranje stanara u zonama, ali i o izdatoj elektronskoj dnevnoj parking karti.

Uz pomoć unapređene verzije portala vozači mogu elektronskim putem da podnesu i zahteve za personalizaciju pripejd kartice, dobijanje predračuna za dopunu kartice, prenos novca sa pripejd kartice, zamenu oštećene ili izgubljene kartice. Uplatom kredita na pripejd karticu putem portala vozači ostvaruju popust od 5 do 10 posto. Ukoliko žele, mejlom će dobiti račun za uslugu koju su platili.

„Parking servis“ preporučuje korisnicima da na elektronskom šalteru i na aplikaciji za mobilne telefone koriste istu imejl adresu, kako bi maksimalno iskoristili povezanost digitalnih servisa za parkiranje. Sada je znatno brže i jednostavnije podnošenje zahteva, kao i plaćanje i aktivacija usluga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana