DS očekuje već danas dovoljan broj potpisa za Jankovića Tanjug

Objavljeno: 04.03.2017. 15:03 Izmenjeno: 03.04.2017. 16:54

Predsednik DS Dragan Šutanovac potpisao je danas podršku kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije i izrazio očekivanje da će DS do popodne sakupiti dovoljan broj potpisa za formalnu predaju Jankovićeve kandidature.

“Da imamo fer i poštene uslove za rad, kao što imaju stranke režima, DS bi već u toku jučerašnjeg dana prikupila dovoljan broj potpisa i mogli bi da kažemo da je Saša Janković zvanično kandidat”, rekao je Šutanovac nakon što je potpisao podršku kandidaturi Jankovića za predsednika Srbije.

Osvrćući se na najavu kandidature Saše Radulovića, Šutanovac kaže da su se o tome najbolje izjasnili članovi, simpatizeri i glasači koji su napustili pokret Dosta je bilo.

“Žao mi je što Saša Radulović ne razume trenutak u kome se nalazi Srbija ili možda razume, ali ne na način na koji razumeju građani Srbije. Naša tema nije Radulović, već da pobedimo Vučića i daćemo svoj maksimum da se to desi”, rekao je Šutanovac.

Predsednik DS kaže i da nema nikakvih naznaka za bilo kakav ukrajinski scenario, ali navodi da su izbori „već sada“ nefer, a kao primer naveo je da su u nekim delovima Srbije aktivisti SNS juče ometali građane koji su želeli da potpišu kandidaturu Jankovića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 21°C

Slaba kiša

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana