Dodeljene nagrade za „Najlepši božićni izlog 2018.” u Zemunu Beoinfo

Objavljeno: 24.01.2018. 15:50 Izmenjeno: 24.01.2018. 21:59

Gradska opština Zemun već osamnaest godina tradicionalno organizuje manifestaciju „Najlepši božićni izlog” u cilju podizanja svesti građana o zaštiti životne sredine i poboljšanja uslova života. U konkurenciji za nagradu ove godine se našlo 50 prijavljenih radnji sa prigodno doteranim i ukrašenim izlozima, vitrinama i prozorima u duhu Božića i Nove godine.

Komisija u sastavu Zorana Cvetković, Nenad Lazarević, Marina Stojanović, Milica Terzić i Jovana Đokanović izabrala je šest dobitnika nagrada i deset dobitnika plaketa. Nagrade za najlepšu vitrinu dobile su prodavnice „Trefolino”, „Zemunski gvožđar” i „Obuća Uno”, dok su u kategoriji tezgi nagrađeni Dragan Jeličić, Goran Pantelić i Adnan Cviko. Plakete za trud i učešće u manifestaciji dobili su vlasnik tezge Aleksandar Radovanović, prodavnica obuće „Air Step”, cvećara „Flos”, frizerski salon CITY HAIR, zdrava hrana „Biokorpa”, „Bombaj tekstil”, pozamanterija „Maja”, „Soko Štark”, Turističko društvo Zemun i cvećara „Elite”.

– Dugovečnost ove manifestacije, koju organizujemo 18 godina, uvrštava je u tradiciju koju ćemo nastaviti da negujemo i čuvamo. Izuzetno nam je drago što se sve veći broj građana uključuje, doprinoseći da naš Zemun za vreme najvećih i najradosnijih praznika izgleda još lepše. Time pokazuju visok nivo društvene odgovornosti i kreativnosti, poručujući da zajednički želimo da godinu započnemo osmehom i zajedničkim željama da nas on prati tokom cele 2018. godine – rekao je na otvaranju manifestacije sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun Marko Janković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana