Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača u poseti Studiju B Studio B

Objavljeno: 28.11.2016. 13:32 Izmenjeno: 29.11.2016. 11:42

Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača posetila je RTV Studio B. Ova Asocijacija odlučila je da od svih medijskih kuća u Srbiji, poseti našu kuću i pokuša u budućnosti da implementira naš rad i iskustvo širom Kine.

Kineska delegacija obišla je prostorije RTV Studio B i upoznala se sa načinom rada u našoj medijskoj kući. Predstavnici ove asocijacije podsetili su na bogatu saradnju između Kine i Srbije i posebno u domenu kulture i televizije. Predsednik ove asocijacije Feng Hugiz Hong izrazio je zadovoljstvo posetom Studiju B i istako brojne mogućnosti za buduću saradnju.

„Naša Asocijacija Televiziskih izvođača  kao glavnu platformu za saradnju širom Kine, navodi dosta usluga i funkcija pogodnih za kontakt. Naša je želja da vaše bogato iskustvo implementiramo u budućnosti i kod nas. Mi ćemo u narednom periodu predstaviti vaš način rada i dati u razmatranje našim izvođačima, što predstavlja početak potencijalne buduće saradnje“, rekao je Feng Hugiz Hong.

„Ovoj poseti predhodili su pregovori koji su trajali nekoliko meseci i velika je čast što baš je naša medijska kuća izabrana“, rekla je direktorka RTV Studio B Ivana Vučićević.

Na sastanku rukovodstva naše kuće i Kineske asocijacije dogovorena je buduća saradnja kao i razmena određenih sadržaja. Ovo je tek prvi korak a uskoro se očekuju i konkretni dogovori.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana