Dangubić: Pamfleti laži o Aleksandru Vučiću i funkcionerima Srpske napredne stranke Studio B

Objavljeno: 05.04.2021. 12:05 Izmenjeno: 05.04.2021. 12:05

„Danas smo u Surčinu imali priliku da vidimo Đilasove plaćenike, predvođene Borkom Stefanovićem i Dejanom Bulatovićem, kako bez imalo sramote dele pamflete u kojima osim laži o Aleksandru Vučiću i funkcionerima Srpske napredne stranke nema ništa“, saopštio je Miloš Dangubić.

Miloš Dangubić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke saopštava:

Danas smo u Surčinu imali priliku da vidimo Đilasove plaćenike, predvođene Borkom Stefanovićem i Dejanom Bulatovićem, kako bez imalo sramote dele pamflete u kojima osim laži o Aleksandru Vučiću i funkcionerima Srpske napredne stranke nema ništa.

Pitanje je koliko ih Đilas plaća i sa kojih računa? Mauricijus, Hon Kong, Švajcarska, 68 miliona dolara našeg novca, novca građana Srbije, je Dragan Đilas tamo smestio. Na 53 računa, u 17 zemalja, je rasporedio sve što je sebi obezbedio dok je trebalo da brine o građanima, a on je samo obezbeđivao ličnu korist.

Opoziciji kojoj ne znamo ni ime, predstavnik je bio čovek koji ni sam ne zna da li je Borislav ili Borko Stefanović.

Svoje bezočne laži dele oni koji čak ni ne žive u Surčinu, jer među Surčincima, koji  vrlo dobro znaju ko su predstavnici lažne opozicije i čijim novcem su plaćeni, podršku nemaju i zato su ih danas zaobilazili u širokom luku.

Građani Surčina pamte Dragana Đilasa kao čoveka koji ih je tretirao kao građane drugog reda i koji ih je mimoilazio kada je trebalo da im obezbedi sve ono što danas odgovorna vlast predvođena Aleksandrom Vučićem čini – uređuje trgove, gradi vrtiće, trotoare, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, gradi puteve i pruge, kao i auto-put Miloš Veliki sa priključenjima za sva surčinska naselja.

Upravo zbog te i takve odgovorne politike građani Surčina pružaju apsolutnu podršku i poverenje Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, naveo je u saopštenju Dangubić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana