Da li znate gde se odanost isplati? studio b

Objavljeno: 13.07.2023. 09:12 Izmenjeno: 13.07.2023. 09:12

Ukoliko niste vlasnik Ada Loyalty Club kartice, možete je uz ličnu kartu preuzeti već danas na Info pultu Ada Mall-a, gde vas prilikom skeniranja prvog računa očekuje i poklon iznenađenja.

Pogodnosti u brojnim hotelima, popust za FitPass, Akademija stranih jezika – pružamo vam listu neviđenih pogodnosti za Ada Loyalty Cub članove.

Snaga porodice, kao snaga vojske, leži u njenoj odanosti. Odanost je tamo gde je porodica, gde se osećate sigurno i gde vas dobro poznaju.

Poznavajući svoje posetioce, pionir među tržnim centrima u domenu Loyalty programa – Ada Mall, dao je sve od sebe da proširi listu benefita za sve trenutne i buduće članove Loyalty Club-a, koji se mogu iskoristiti u tržnom centru ali i kod neverovatnog broja eksternih partnera.

Ukoliko uživate turizam u Srbiji, volite spa i masaže, sjajne restorane i prelepu hranu, želite da se opustite i da udahnete život, ovo je prava stvar za vas. Usluge hotela Izvor u Aranđelovcu, Tornik Zlatibor, Park, Slatina Vrnjačka banja i Sloboda Šabac će biti povoljnije za 10-15% u zavisnosti od toga da li ste VIP ili Basic član Ada Mall Loyalty Club-a.

Pored ovih, svi članovi će moći da ostvare popust 5-10% u hotelu Mona Plaza Zlatibor prilikom direktnih rezervacija.

Pored novih, odličnih mogućnosti, Ada Mall nastavlja da širi saradnju sa partnerima koji pružaju šansu za lični napredak i usavršavanje članova lojalti kluba. Tako će svi novi korisnici FitPass propusnica moći da uštede od 15% do 20%, bez potrebe da smanjuju količinu i intenzitet svojih treninga, na čemu će im telo biti zahvalno.

Kako bi ostvarili antički ideal zdravog tela i duha, u šoping centru su rešili da prošire prilike za učenje i usavršavanje, pa će Basic članovi Ada Mall Loyalty Club-a moći da ostvare 20% popusta na kolektivne kurseve engleskog, nemačkog, španskog, ruskog, italijanskog i francuskog jezika, dok će VIP članovi imati 5% na individualne kurseve istih jezika u Akademiji stranih jezika Oxford.

 

Broj pogodnosti seže još dalje od navedenog, pa tako ako ste član Ada loyalty kluba možete ostvariti i 2 poklon vaučera za vikend u hotelu Royal Mountain Divčibare, kao i 10% popusta na sobe, hranu i piće u Radisson Collection Hotelu.

 

Ovo je samo još jedan u nizu načina na koji Ada Mall pokazuje koliko ceni svoje posetioce. Poput svake porodice i ovo je mesto na kome se odanost uzvraća odanošću, jer lojalnost jeste jedna od najuzvišenijih vrlina.

Svi vlasnici Ada Loyalty Club kartica već imaju jedinstvenu priliku da ostvare brojne benefite u preko 70 prodavnica u tržnom centru, kroz permanentne godišnje popuste od 10 do 20% , ali i kod poznatih spoljnih partnera kao što su Air Serbia, Derma Care Ada, koja je deo Medigroup, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema, teatar Madlenianum, Markoni bicikli i brojni drugi.

 

Ukoliko niste vlasnik Ada Loyalty Club kartice, možete je uz ličnu kartu preuzeti već danas na Info pultu Ada Mall-a, gde vas prilikom skeniranja prvog računa očekuje i poklon iznenađenja.

 

Jedna kartica – beskraj mogućnosti. Ada Mall, različit kao ti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 26°C

Vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana