Blokiran most Gazela tanjug

Objavljeno: 12.05.2023. 19:55 Izmenjeno: 12.05.2023. 21:09

Učesnici protesta su prošetali ulicom Kneza Miloša, pored Vlade Srbije, a potom su stigli i na most Gazela, koji će biti blokiran, kako je planirano, dva sata.

Učesnici političkog protesta „Srbija protiv nasilja“ blokirali su most Gazela u oba smera i deo međunarodnog puta koji prolazi kroz Beograd na Mostarskoj petlji. Kako javlja izveštač Tanjuga, sve je proteklo bez incidenata, a na početku kolone je razvijen transparent „Srbija protiv nasilja“.  Učesnici protesta su prošetali ulicom Kneza Miloša, pored Vlade Srbije, a potom su stigli i na most Gazela, koji će biti blokiran, kako je planirano, dva sata.

Politički protest dela opozicije „Srbija protiv nasilja“ završen je nešto pre 21 čas, a saobraćaj na mostu Gazela koji je bio blokiran nešto manje od dva sata je profunkcionisao u smeru ka Nišu, javlja izveštač Tanjuga. Saobraćaj je pušten iz smera Novog Beograda, a jedan broj ljudi se peške vraća ka starom delu grada, a pojedinci čak pretrčavaju auto-put. Izveštač javlja i da nisu primećeni pripadnici policije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 17°C

Pretežno oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 24°C
Min: 15°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana