Besplatni sportski sadržaji za sve uzraste u Rakovici Tanjug

Objavljeno: 12.05.2021. 09:00 Izmenjeno: 12.05.2021. 09:00

Za mališane Rakovice organizovana je besplatna školica sporta, dok su za starije sugrađane organizovani besplatni treninzi rekreativnog boksa i kik-boksa i besplatni treninzi tae-boa.

Gradska opština Rakovica i Sportski centar „Lukić” nastavljaju sa besplatnim sportskim sadržajima za sve uzraste, saopšteno je iz ove opštine.

Prijave za navedene sadržaje traju do 16. maja ili do popune mesta. Sve prijave slati na imejl adresu sportskicentarlukic@gmail.com. U prijavi obavezno navesti ime i prezime, godinu rođenja, adresu, kontakt telefon i aktivnost za koju se polaznik prijavljuje.

Besplatni sportski sadržaji biće organizovani u periodu od 18. maja do 15. juna u sali Sportskog centra „Lukić”, u Ulici vidikovački venac 82a. Broj mesta je ograničen.

Besplatna školica sporta za mališane biće organizovana od 18. maja do 15. juna, a pravo prijave imaju deca sa prebivalištem na teritoriji gradske opštine Rakovica i koja imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od šest meseci. Školica sporta namenjena je deci uzrasta od tri do sedam godina. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 18 časova u sali sportskog centra. Besplatni treninzi biće organizovani od 18. maja do 15. juna , a pravo prijave imaju građani sa prebivalištem na teritoriji gradske opštine Rakovica i koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od šest meseci. Termini održavanja treninga: utorkom i četvrtkom od 20 časova i subotom od 14 časova, u sali Sportskog centra „Lukić”.

Besplatni treninzi tae-boa biće organizovani od 18. maja do 15. juna, a pravo prijave imaju građani sa prebivalištem na teritoriji gradske opštine Rakovica, stariji od 12 godina i koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od šest meseci. Termini održavanja treninga su utorkom i četvrtkom od 19 časova i subotom po dogovoru, u sali u Ulici vidikovački venac 82a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana