Beograd će dobiti tapete koje će moći da se kupe širom sveta studio b

Objavljeno: 24.05.2023. 14:30 Izmenjeno: 24.05.2023. 14:30

Zainteresovani umetnici, dizajneri, slikari, fotografi, dizajneri enterijera i svi koji imaju ideju kako bi Beograd mogao da bude predstavljen na tapetama, mogu da se prijave do 31. maja na konkurs za izbor „beogradskih tapeta“. Naime, od jeseni ove godine će na svakoj tački Zemljine kugle moći da se kupe tapete sa motivima Beograda! U toku […]

Zainteresovani umetnici, dizajneri, slikari, fotografi, dizajneri enterijera i svi koji imaju ideju kako bi Beograd mogao da bude predstavljen na tapetama, mogu da se prijave do 31. maja na konkurs za izbor „beogradskih tapeta“.

Naime, od jeseni ove godine će na svakoj tački Zemljine kugle moći da se kupe tapete sa motivima Beograda!

U toku je konkurs “Avanguard Belgrade” (www.avanguard-contest.com) na kojem mogu svi da učestvuju, a ostale uspešne predloge će objaviti najbolji svetski proizvođač tapeta “Marburg” u katalogu koji će biti distribuiran širom sveta.

Beogradski konkurs za tapete inspirisane srpskom prestonicom sponzorišu “Mara Home” iz Beograda i nemački “Marburg”, a cilj je da se motivi beogradskih atrakcija, najlepših zgrada, ali i grafita, detalja i svega što podseća na avangardni duh grada nađu u enterijerima širom planete.

Od učesnika konkursa “Avangard Beograd” (www.avanguard-contest.com) se očekuje da pokažu kreativnost i predstave esenciju kako kuca život u Beogradu. Najbolji rad će dobiti 3.000 evra, drugi 2.000, a treći 1.000 evra. Međutim, I ostali  odabrani radovi naćiće se, takođe u katalogu, biće promovisani širom sveta I autori će dobiti proviziju od godišnje prodaje.

Prijave na sledećem sajtu: www.marahome.rs i www.avanguard-contest.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana