Bečić: Laži Marinike Tepić Studio B

Objavljeno: 26.12.2019. 15:47 Izmenjeno: 26.12.2019. 15:53

Poslanik SNS-a Igor Bečić navodi da su građani Srbije svakog dana izloženi skandalima i suočeni sa lažnim informacijama koje plasiraju lideri opozicije, a kao najekstremniji primer pominje izjave poslanice Marinike Tepić, koje, tvrdi, direktno urušavaju suverenitet zemlje.

Umesto da nakon brojnih povlačenja priznanja tzv. Kosova čestitaju i kažu bolji ste, oni koriste najsramnije metode, najogavnije laži, da bi nipodaštavali uspehe ove vlade i predsednika Vučića, jer im u težnji ka vlasti ništa nije sveto i nemaju obzira ni prema jednom nacionalnom interesu, kaže Bečić i dodaje da su Đilas i Tepić svojim izjavama dali, kako ističe, najsurovijim teroristima, trgovcima ljudskim organima, trgovcima narkoticima materijal kojim su odmah počeli da napadaju Srbiju. Uveren sam da su i druge konstruisane afere, poput one u vezi s namenskom industrijom i plantažom Jovanjica isplanirane i razrađene u jednom centru, a razlog je želja dela opozicije da se umanje uspesi koje zemlja postiže, te da se oslabe pozicije predsednika Vučića u nastavku dijaloga o Kosovu i Metohiji, kaže Bečić.

 

Božić:SzS vodi politiku nezavisnog Kosova

Narodna poslanica Sandra Božić kaže da je Marinika Tepić svojom izjavom o plaćanju kampanje za povlačenje priznanja nezavisnosti tzv. Kosova napala teritorijalni integritet Srbije i pokazala da Savez za Srbiju vodi politiku nezavisnog Kosova. Ta izjava Marinike Tepić dolazi u trenutku kada se na KiM hapse ljudi samo zbog izrečenog stava, poput onog o slučaju Račak, kaže Sandra Božić. Ona navodi da je Tepićeva tom svojom izjavom napala i kampanju koju Srbija vodi za povlačenje priznanja, kao i 17 država članica Ujedinjenih nacija, prijateljskih država, koje su povukle to priznanje. Kako je navela, posle poslednje konferencije Marinike Tepić u Skupštini Srbije saznali su se odgovori na sve iskonstruisane afere i laži koje Savez za Srbiju plasira u javnosti i to je jasan odgovor ko je stao na stranu interesa Bedžeta Pacolija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana