Banjica radikalno bolja Studio B

Objavljeno: 29.01.2018. 11:30 Izmenjeno: 29.01.2018. 11:30

Kandidat za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, obišao je danas Mesnu zajednicu Banjica na Opštini Voždovac. U razgovoru sa građanima i članom Veća upoznao se sa konkretnim problemima na ovoj teritoriji. Građanima su ponuđena konkretna rešenja za njihove probleme.

„Osim dva potpuno promašana projekta na Banjici, prethodna DOS-ovska vlast nije uradila apsolutno ništa za naše sugrađane. Projekti koji su koštali više stotina hiljada evra, poput Pazl grada i nevidljive fontane na okretnici tramvaja, propali su, bili neupotrebljivi i na taj način višestruko oštetili budžet Opštine Voždovac“, izjavio je Bojan Mladenović, član Veća Opštine Voždovac i dodao:

„Aktuelna koaliciona vlast u kojoj participira Srpska radikalna stranka, na teritoriji Mesne zajednice Banjica radi konkretne stvari koje su za dobrobit građana. To su zamena ulaznih vrata na stambenim zgradama, rekonstrukcija stepeništa, prilazni putevi ka parkinzima, prilazni putevi ka zgradama. Predložili smo konkretna rešenja parkiranja izgradnjom etažnih garaža ili izgradnjom etažnog parking prostora“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana