Asfaltiranje lokalnih puteva u Mladenovcu studio b

Objavljeno: 17.04.2024. 09:35 Izmenjeno: 17.04.2024. 09:35

U Gradskoj opštini Mladenovac intezivno se radi na uređenju lokalnih puteva u seoskim menim zajednicama. Blizu 60 domaćinstava u ulici Stefana Nemanje u Mesnoj zajednici Međulužje danas je dobilo asfaltni put. Posle mnogo vremena, njihova  ulica je asfaltiranna u dužini od jednog kilometra. U ovoj beogradskoj opštini trenutno se radi i na uređenju puteva koji […]

U Gradskoj opštini Mladenovac intezivno se radi na uređenju lokalnih puteva u seoskim menim zajednicama. Blizu 60 domaćinstava u ulici Stefana Nemanje u Mesnoj zajednici Međulužje danas je dobilo asfaltni put. Posle mnogo vremena, njihova  ulica je asfaltiranna u dužini od jednog kilometra.

U ovoj beogradskoj opštini trenutno se radi i na uređenju puteva koji vode do seoskih grobalja u mesnim zajedicama Kovačevac i Rabrovac u ukupnoj dužžini od preko 3 kilometra.

Kompletno je rekonstruisana i presvučena novim asfaltom i Ulica Varovničkih ratnika u Mesnoj zajednici Šepšin u dužini od 3 kilometra. Ova važna deonica, koja predstavlja deo državnog puta, sada je znatno bezbednija, ne samo za stanovnike Šepšina, već i za sve ostale učesnike u saobraćaju koji koriste ovaj pravac.

U Mladenovcu su rekonsturisane i sve najvažnije gradske saobraćajnice kao i državni putevi koji prolaze kroz ovu opštinu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Pretežno oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 24°C
Min: 15°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana