AMS S:Besplatna pomoć za privatna vozila zdravstvenih radnik Tanjug

Objavljeno: 04.04.2020. 11:12 Izmenjeno: 04.04.2020. 11:12

Auto-moto savez Srbije omogućiće zdravstvenim radnicima besplatne usluge za njihova privatna vozila za vreme trajanja vanrednog stanja, saopštio je danas AMS S.

Navodi se da AMS S kao društveno odgovorna organizacija, želi da pruži podršku svim radnicima zdravstvenih ustanova koji se svakodnevno bore protiv epidemije korona virusa i čuvaju živote svih građana Srbije.

AMS S tako stavlja na raspolaganje sve svoje resurse u vidu šlepovanja i pružanja besplatne pomoći na putu za privatna vozila zdravstvenih radnika za vreme trajanja vanrednog stanja.

Pozivom broja 1987 Operativnog centra koji je dežuran 24/7 svakoga dana, naši dispečeri, mehaničari i vozači pružiće neophodnu informaciju i besplatnu pomoć na putu u najkraćem mogućem roku.

„Ovim gestom želimo ujedno zdravstvenim radnicima da iskažemo zahvalnost za sve što čine i da im obezbedimo siguran put do kuće i posla“, piše u saopštenju.

AMS S, kako navodi, još jednom apelujemo na sve građane da pokažu solidarnost i odgovornost i da ostanu kod kuće kako bi zaštitili sebe i svoje najbliže.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana