Objavljeno: 21.12.2017. 09:53 Izmenjeno: 21.12.2017. 09:53

Zemun, Altina – gledateljka pita kada će da bude rešen problem raskrsnice Ugrinovačke, Novosadnog puta i Altine kod Kargo centra Pošte Srbije? Postoje samo dva skretanja, od kojih je jedno zabranjeno ali se ne poštuje. Takođe, postoji samo jedan prelaz za pešake i opasno je prelaziti tu ulicu. (Mira)   Iz Sekretarijata za saobraćaj dobili […]

Zemun, Altina – gledateljka pita kada će da bude rešen problem raskrsnice Ugrinovačke, Novosadnog puta i Altine kod Kargo centra Pošte Srbije? Postoje samo dva skretanja, od kojih je jedno zabranjeno ali se ne poštuje. Takođe, postoji samo jedan prelaz za pešake i opasno je prelaziti tu ulicu. (Mira)

 

Iz Sekretarijata za saobraćaj dobili smo odgovor da je ulaz u naselje Altina definisan Planom detaljne regulacije naselja Altina, a Direkcija za građevinsko zemljište je nadležna za izgradnju novog saobraćajnog rešenja. Plan za deo Ugrinovačke ulice koja izlazi na Novosadski put je u izradi, po usvajanju plana Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda treba da ga izgradi.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana