Objavljeno: 06.12.2017. 11:37 Izmenjeno: 06.12.2017. 11:37

Voždovac, Beranska – gledateljka je prijavila kako  Beranska ulica u pravcu ka Jajincima nema trotoar i u lošem je stanju. Traži da se uredi i asfaltira.   Iz JP „Putevi Beograda“ odgovoreno nam je da radovi na izgradnji trotoara i sanaciji kolovoza u Beranskoj ulici na teritoriji GO Voždovac nisu predviđeni donetim Programom o izmeni […]

Voždovac, Beranska – gledateljka je prijavila kako  Beranska ulica u pravcu ka Jajincima nema trotoar i u lošem je stanju. Traži da se uredi i asfaltira.

 

Iz JP „Putevi Beograda“ odgovoreno nam je da radovi na izgradnji trotoara i sanaciji kolovoza u Beranskoj ulici na teritoriji GO Voždovac nisu predviđeni donetim Programom o izmeni i dopuni programa radova Sekretarijata za saobraćaj (I) u periodu od 01.07.2017. do 31.12.2017. godinu.

Program radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu, 2018. godinu donosi Gradonačelnik, kome predlog Programa dostavljaju na usvajanje JP „Putevi Beograda“ i Sekretarijat za saobraćaj, a na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine u skladu sa opredeljenim sredstavima budžeta grada Beograda.

Rečeno nam je da bi gledateljka trebala da se obrati GO Voždovac kako bi predmetnu ulicu predložili JP „Putevi Beograda“ da se uvrsti u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu godinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana