Vesić za Nacionalist: Politika Vučića garant suverene i jake Srbije Studio B

Objavljeno: 05.12.2017. 19:05 Izmenjeno: 06.12.2017. 09:59

Srpska politika Vučića je garant suverene i jake Srbije, ocenio je u intrevjuu za Nacionalist gradski menadžer Goran Vesić. Beograd je danas grad koji se ubrzano razvija posle više decenija stagnacije. To se vidi golim okom. Broj nezaposlenih u Beogradu pao je ispod 100 hiljada posle duže od decenije, istakao je Vesić.  

Gradski menadžer je rekao da je Beograd postao grad kranova jer ima preko 1200 aktivnih gradilišta od čega je oko stotinu gradskih jer radimo infrastrukturu odnosno puteve, kanalizaciju i vodovod.

Govoreći o  o predstojećim gradskim izborima, Vesić kaže da opozicija nema nikog drugog da istakne osim recikliranog bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa. Deo tih ljudi ne samo da živi u prošlosti nego živi u oblacima i misli da će Vučića koji ih je potukao do nogu pre manje od šest meseci tako što je osvojo 55 odsto glasova u prvom krugu predsedničkih izbora sada da pobede u Beogradu.

Govoreći o Kosovu i Metohiji Vesić navodi da je danas jasno da je to Srbija trebala da uradi 2003. godine jer 14 godina kasnije to pokušava da uradi Aleksandar Vučić pošto Vojislav Koštunica i Boris Tadić nisu radili ništa. Đinđić je, recimo, okrenuo Srbiju prema Nemačkoj i uspostavio tesnu saradnju sa najmoćnijom državom Evrope. Danas je Nemačka iskren prijatelj Srbije zahvaljujući ličnim odnosnima Aleksandra Vučića i Angele Merkel. Dakle, danas Srbija se u Srbiji dešavaju mnogi procesi koje je pokrenuo Đinđića a kojima je Vučić dao snagu i zamah. Imao je snagu i radnu energiju koju danas pokazuje Aleksandar Vučić.

Opširnije na sajtu Nacionalist.rs

http://www.nacionalist.rs/2017/12/05/ekskluzivno-za-nacionalist-goran-vesic-srpska-politika-vucica-je-garant-suverene-i-jake-srbije/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana