Objavljeno: 22.04.2024. 17:05 Izmenjeno: 22.04.2024. 17:05

Gledateljka kaže da bi trebalo  pojačati kontrole za nesavesne vlasnike kućnih ljubimaca. Oni trebalo bi da svoje ljubimce vode na povocu, da pokupe ono što ostane iza njih i da se ozbiljno da se počne sa kažnjavanjem. ( Gordana)   Gledateljka nije precizirala lokaciju na kojoj je potrebno pojačati kontrolu nesavesnog ponašanja vlasnika kućnih ljubimaca. […]

Gledateljka kaže da bi trebalo  pojačati kontrole za nesavesne vlasnike kućnih ljubimaca. Oni trebalo bi da svoje ljubimce vode na povocu, da pokupe ono što ostane iza njih i da se ozbiljno da se počne sa kažnjavanjem. ( Gordana)

 

Gledateljka nije precizirala lokaciju na kojoj je potrebno pojačati kontrolu nesavesnog ponašanja vlasnika kućnih ljubimaca. Predlog i apel gledateljke Servisni centar Grada Beograda prosledio je Komunalnoj miliciji. Ukoliko gledateljka primeti nesavesno ponašanje vlasnika kućnih ljubimaca potrebno je da isto prijavi na broj telefona Servisnog centra Grada Beograda 11 0 11 radi efikasnijeg i bržeg reagovanja ekipa Komunalne milicije.

 

Gledateljka navodi da u Krajiškoj ulici na raskrsnici u Zemunu kod OŠ “Gavrilo Princip“ treba postaviti kamere i ležeće policajce. ( Mara)

 

Predlog za postavljanje kamere na navedenoj lokaciji potrebno je da gledateljka uputi Upravi saobraćajne milicije. Predlog za postavljanje ležećeg policajca na predmetnoj lokaciji prosledili smo Sekretarijatu za saobraćaj. Nakon procene njihovih stručnih ekipa na terenu , o zaključku informisaćemo gledateljku.

 

 

Ulica Majakovskog 16 i 18, GO Zemun. Gledateljka prijavljuje da su oštećeni i kolovoz i trotoar na ovoj lokaciji. Ona kaže da su svuda rupe od kojih ne može da se prođe. ( Nada)

 

Zahtev da se rekonstruiše trotoar i kolovoz u navedenoj ulici Servisni centar Grada Beograd uputio je nadležnoj opštini GO Zemun kako bi predmetnu lokaciju uvrstila u  plan radova u narednom periodu.

 

 

Glavna 25, GO Zemun. Gledateljka kaže da je na ovoj lokaciji udaren i pomeren stubić. (Mara)

 

Prijavu za popravku oštećenog stubića na navedenoj lokaciji uputili smo Sekretarijatu za investicije i JP „Putevi Beograda“. Po dobijanju odgovora, obavestićemo gledateljku.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana