Objavljeno: 17.04.2024. 14:11 Izmenjeno: 17.04.2024. 14:11

Gledateljka prijavljuje da ima mnogo pasa lutalica oko pansiona za pse na Avalskom putu ka Mladenovcu. (Branka)   Iz JKP „Veterina Beograd“  zahvaljuju se gledateljki na prijavi i odgovaraju da će Služba komunalne zoohigijene izaći na lokaciju i da će u cilju rešavanja potencijalnog problema u narednom periodu obilaziti pomenutu lokaciju.   Gledateljka pita kada […]

Gledateljka prijavljuje da ima mnogo pasa lutalica oko pansiona za pse na Avalskom putu ka Mladenovcu. (Branka)

 

Iz JKP „Veterina Beograd“  zahvaljuju se gledateljki na prijavi i odgovaraju da će Služba komunalne zoohigijene izaći na lokaciju i da će u cilju rešavanja potencijalnog problema u narednom periodu obilaziti pomenutu lokaciju.

 

Gledateljka pita kada će  JKP BVK kroz Altinu  u Zemunu preuzeti sve radnje jer su vodu iz gradskog vodovoda  uvodile privatne firme sa njihovim satovima za vodu . (Mirjana)

 

Odgovor JKP „Beogradski vosovod i kanalizacija“:

 

JKP BVK ne održava “neuslovne” vodovodne mreže nepoznatog materijala, prečnika i položaja, a koje su izgrađene bez građevinske dozvole, niti iste mogu biti primljene u sistem održavanja JKP BVK.

 

Sve vodovodne mreže koje je izvodila Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda kao investitor  i mreže koju su izvodili građani a na osnovu “Odluke o uslovima i načinu izmirenja dugovanja za potrošnju vode korisnika priključenih na neuslovne mreže koje se snabdevaju vodom iz gradskog vodovoda preko priključka sa blok vodomerom“, primljene su na naše održavanje.

 

Gledateljka pita da li postoji plan ovog leta za uređenje Savskog keja u blokovima 44 i 70. ( Viber)

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovaraju:

 

JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd se bavi održavanjem oko 3.000 hektara javnih zelenih površina (parkovi, skverovi, ulični travnjaci, rekreativni kompleksi, zelenilo stambenih naselja, delimično uređene površine…) na teritoriji deset gradskih opština.

 

Uz puno razumevanje Vaše želje za sanacijom predmetne lokacije  obaveštavamo Vas da investicioni radovi na ovoj lokaciji nisu u planu za ovu godinu.

 

S obzirom na to da JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd svakodnevno dobija desetine zahteva za sanaciju zelenih površina i da su budžetska sredstva ograničena, odluka da li će predlog biti uvršten u plan realizacije donosi se u odnosu na stepen oštećenosti, utvrđene prioritete i finansijske mogućnosti kojima Grad Beograd raspolaže.

 

Gledateljka pohvaljuje Dom zdravlja u Šilerovoj u Zemunu i odeljenje ginekologije. Gledateljka navodi da su sestre i lekari na ovom odeljenju vredni, radni, predusretljivi, kulturni i savesni . Ona pohvaljuje dr Snežanu i sve medicinske sestre na ginekologiji. (Nada)

 

Sve pohvale gledateljke Servisni centar Grada Beograda prosledio je Domu zdravlja „Zemun“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana