Objavljeno: 28.03.2024. 14:11 Izmenjeno: 28.03.2024. 14:11

Ratnih vojnih invalida 46, GO Palilula. Gledalac se žali na česta isključenja vode na ovoj lokaciji. (Viber)   Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju:   Nadležni rejon vodovodne mreže JKP BVK nije vršio prekid vodsnabdevanja u ovoj ulici u proteklom vremenskom periodu (mesec dana i duže).   Napominjemo da se kvarovi na vodovodnoj mreži […]

Ratnih vojnih invalida 46, GO Palilula. Gledalac se žali na česta isključenja vode na ovoj lokaciji. (Viber)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju:

 

Nadležni rejon vodovodne mreže JKP BVK nije vršio prekid vodsnabdevanja u ovoj ulici u proteklom vremenskom periodu (mesec dana i duže).

 

Napominjemo da se kvarovi na vodovodnoj mreži ne mogu predvideti i isti se otklanjaju u najkraćem mogućem roku u skladu sa stepenom prioriteta.

 

Na pojavu kvara na vodovodnoj mreži utiče veliki broj parametara kao što su varijacija pritiska usled potrošnje, sastav zemljišta i sleganje zemljišta, starost cevovoda, opterećenje saobraćaja itd.

 

 

Lole Ribara 134a, GO Čukarica. Gledateljka moli da joj se uradi uknjižba rešenja o ozakonjenju objekta. Već 6 godina čeka a predato je u maju 2018 godine. Broj predmeta 95202-20-224-1873/2018. (Borka)

 

Odgovor Republičkog geodetskog zavoda:

 

Nakon dostavljenog izveštaja Službe za katastar nepokretnosti Čukarica o postupanju po predmetu broj 952-02-20-224-1873/2018 obaveštavamo vas da navedeni zahtev ima nerešene prethodno podnete zahteve broj 952-02-4-169/2018 i 952-02-4-170/2018.

 

Služba za katastar nepokretnosti Čukarica će izvršiti spajanje svih navedenih zahteva radi istovremenog odlučivanja. Odluka u jedinstvenom postupku broj  952-02-4-169/2018 biće doneta u najkraćem roku, ekspedovana strankama u postupku i objavljena na elektronskoj oglasnoj tabli koja se nalazi na veb prezentaciji Zavoda.

 

Kraljevačka 86, GO Voždovac. Gledalac navodi problem sa komšinicom. U zgradi živi žena koja  ne komunicira sa okolinom, ali se čuje stalno voda iz njenog stana. Kako da je prijave kad nemaju pristup i ko može da interveniše. (Milan)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju  da je u vezi sa navedenim potrebno  da se upravnik zgrade obrati Komunalnoj miliciji.

 

Gledalac pita da li je moguće postaviti još jednu klupu na stajalištu kod Bežanijskog groblja gde staje linija 82. Ima samo jedna klupa a puno je starijih ljudi koji idu na groblje.(Viber)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz dobili smo sledeći odgovor:

 

Na stajalištima javnog prevoza „Bežanijska kosa/groblje/“ (oba smera)  postavljene su nadstrešnice koje u okviru svoje konstrukcije imaju klupe za sedenje. Prostorno – tehnička  rešenja stajališnih platoa previđaju postavljanje stajališnih nadstrešnica sa pripadajućim sedalnom konstrukcijom na način da omogućavaju nesmetane tokove izmene putnika u vozilima javnog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana