Objavljeno: 14.03.2024. 14:07 Izmenjeno: 14.03.2024. 14:07

Gledateljka pita da li će biti urađena kanalizacija u Surčinu? Ona živi 2,5 kilometra od mesta gde se gradi EKSPO. (Ana)     Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda odgovaraju da važećim programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2024. godinu, koji je usvojio Privremeni organ, Direkcija nema planiranih aktivnosti na izgradnji kanalizacije […]

Gledateljka pita da li će biti urađena kanalizacija u Surčinu? Ona živi 2,5 kilometra od mesta gde se gradi EKSPO. (Ana)

 

 

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda odgovaraju da važećim programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2024. godinu, koji je usvojio Privremeni organ, Direkcija nema planiranih aktivnosti na izgradnji kanalizacije 2,5 km od mesta gde se gradi EKSPO.

 

Jurija Gagarina 204, GO Novi Beograd. Gledalac se žali na uvećan februarski račun za zajedničku struju koji je inače 300 dinara a sada je 800 dinara. On pita zbog čega je račun uvećan? (Mladen)

 

Iz Elektrodistribucije Beograd odgovorili su nam da su  nalozi za kontrolu mernih mesta koja se vode na kućni savet ove  zgrade  otvoreni  i to za podstanicu, zajedničku potrošnju, lift i garažu. Nakon što stručne ekipe obave kontrolu navedenih mernih mesta, obavestićemo gledaoca.

 

Gledalac  je prosledio fotografije na kojima se vide  tri javne govornice na početku Knez Mihailove ulice.  Tu se nalazi poslovna zgrada a javne govornice su u prizemlju, govornice su pune opušaka od cigareta, plastičnih časa i tragova  od gašenja cigareta. Gledalac moli da Komunalna milicija da izađe na teren. (Viber)

 

Odgovor Komunalne milicije:

 

Patrola Komunalne milicije izvršila je kontrolu komunalnog reda u ulici Knez Mihailova ulica bb kod knjižare ,,Geca Kon“, a gde je prijavljeno narušavanje čistoće, na takav način da se na halo govornice ostavljaju improvizanovane piksle – čaše sa opušcima cigareta, koje padajući sa govornica kasnije narušavaju čistoću trotoara, od strane kako se pretpostavlja zaposlenih radnika iz obližnje poslovne zgrade. Po zaticanju istog (narušena čistoća na licu mesta), a bez zatečenih neposrednih počinioca, zaključeno je da postoji potreba da radnici JKP ,,Gradska čistoća“ češće obiđu navedenu lokaciju.

 

Prijavu je Servisni centar Grada Beograda prosledio i  JKP „Gradska čistoća“.

 

 

Gledalac je samohrani je otac , 6 meseci čeka pomoć koju je država davala deci do 16 godina. Još nije dobio, zvao je i tražio odgovor, ali ga nije dobio, došao je i do informacije da treba trezor da pozove, zvao je ali oni se ne javljaju. (Vladimir)

 

U vezi sa dobijanjem tražene informacije potrebno je da se gledalac obrati Upravi za trezor Ministarstva finansija Republike Srbije. Upravu za trezor gledalac može da kontaktira na broj telefona  011 32 02 300 ili da se obrati mejlom na imejl adresu

kabinet@trezor.gov.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana