Objavljeno: 11.03.2024. 14:08 Izmenjeno: 11.03.2024. 14:08

Gledateljka se žali da je već mesecima u kvaru sijalica na lokaciji Peka Dapčevića 56. Ona pita kada će da je poprave. (Nadežda)   Iz JKP „Javno osvetljenje“ odgovorili su da su ekipe  ovog preduzeća izašle na lice mesta i otklonile kvar na predmetnoj instalaciji javnog osvetljenja.   Rasinska 74a, GO Rakovica. Gledateljka je kupila […]

Gledateljka se žali da je već mesecima u kvaru sijalica na lokaciji Peka Dapčevića 56. Ona pita kada će da je poprave. (Nadežda)

 

Iz JKP „Javno osvetljenje“ odgovorili su da su ekipe  ovog preduzeća izašle na lice mesta i otklonile kvar na predmetnoj instalaciji javnog osvetljenja.

 

Rasinska 74a, GO Rakovica. Gledateljka je kupila kuću i dugo je čekala da se razdvoji struja. Napokon je dobila EDB broj , struju su razdvojili ali radnici koji su radili atest uzemljenja nisu ostavili nikakav zapis tj. papir da su obavili posao. Gledateljka pita kome da se obrati i kako da celu proceduru završi. (Merima)

 

Odgovor Elektrodistribucije Beograd:

 

Elektrodistribucija Beograd ne izdaje atest za uzemljenje. Korisnici su dužni da dostave Elektrodistribuciji stručni nalaz o ispitanim unutrašnjim instalacijama. On se izdaje od strane ovlašećnih električarskih radnji sa licencom.

 

Gledateljka se javila ponovo, nije zadovoljna odgovorom i moli da se uvede minibus kroz Beogradsku ulicu u Vrčinu. Ona kaže da kroz pomenutu ulici prolaze šleperi, kamioni, kombajni i minibus koji vozi decu. (Dragica)

 

Dostavljamo Vam odgovor Sek. za javni prevoz:

 

Stručne službe Sekretarijata za javni prevoz su nakon dobijanja Vašeg zahteva odgovorile da ulica Beogradska u Vrčinu svojim karakteristikama ne ispunjava minimalne zahteve koji su neophodni za uspostavljanje linije javnog prevoza. Školski minibus prolazi ovom ulicom dva puta dnevno i ova vrsta prevoza ne može da se upoređuje sa intervalskim prevozom.

 

Gledateljka se javlja i pita dokle će da traje  veoma sramno ponašanje privatnih preduzeća prema starijim licima, ne sva naravno,  nabrojala je nekoliko gde je imala veoma neprijatno i ponižavajuće iskustvo kao kupac. Više puta su je prevarili trgovci i pita šta radi tržišna inspekcija. (Borislava)

 

Preporučujemo gledateljki da se u vezi sa navedenim obrati Sektoru za zaštitu potrošača u okviru Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine  Republike Srbije. Gledateljka može da kontaktira ovaj Sektor na broj telefona 0800 103 104.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana