Objavljeno: 22.02.2024. 14:16 Izmenjeno: 22.02.2024. 14:16

Bulevar kralja Aleksandar 557, Mali Mokri Lug, GO Zvezdara. Gledateljka moli da na ovoj lokaciji budu otpušeni kanali da bi se spustio nivo vode. (Viber)     Iz Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju dobili smo sledeći odgovor:   U odeljenju za ulice i puteve Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju pokrenut je postupak inspekcijskog […]

Bulevar kralja Aleksandar 557, Mali Mokri Lug, GO Zvezdara. Gledateljka moli da na ovoj lokaciji budu otpušeni kanali da bi se spustio nivo vode. (Viber)

 

 

Iz Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju dobili smo sledeći odgovor:

 

U odeljenju za ulice i puteve Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju pokrenut je postupak inspekcijskog nadzora koji se odnosi na stanje putnog kanala u Ulici Bulevar kralja Aleksandra od broja  555 do broja 557.  Shodno utvrđenim činjenicama biće preduzete mere za otklanjanje nedostataka.

 

Pionirska 11 , selo Nemenikuće, GO Sopot. Gledateljka ima vikendicu na ovoj lokaciji i ne koristi je 4 godine. Oslobođenja je plaćanja struje i vode, samo za smeće plaća. Ona kaže da niko tu ne  stanuje i pita može li da bude oslobođenja  plaćanja odnošenja smeća? (Ljiljana)

 

Iz JKP „Sopot“ odgovaraju:

 

Po Odluci o održavanju čistoće grada Beograda kao i na teritoriji opštine Sopot, vlasnici stambenih objekata ne mogu biti oslobođeni plaćanja usluge iznošenja smeća doklegod isti ima vlasnika i opremljen je za stanovanje. Slučajevi za oslobađanje plaćanja usluge iznošenja smeća su kada objekat nema naslednika ili je sklon urušavanju i nije za stanovanje.

 

Gledalac kaže da u Južnom bulevaru postoji problem sa kontejnerima koji su postavljeni na trotoaru. On pita da li to može  da se promeni? ( Slobodan)

 

Odgovor JKP „Gradska čistoća“:

 

Kontejneri o kojima je reč, u Južnom bulevaru preko puta Idee, su na propisanom mestu koje ispunjava sve saobraćajne uslove i za koje je dobijeno rešenje odnosno saglasnost Sekretarijata za saobraćaj da sudovi za odlaganje komunalnog otpada mogu biti postavljeni na toj lokaciji.

 

 

Gledalac kaže da Poštanska štedionica vrši diskriminaciju svojih klijenata u visini kamatnih stopa prilikom traženja gotovinskih kredita. On pita zašto je to tako? (Đorđe)

 

Preporučujemo gledaocu da u vezi sa navedenim kontaktira banku Poštanska štedionica. Prema informaciji sa sajta Poštanske štedionice gledalac se za dobijanje traženih informacija može obratiti pozivom na broj telefona  011 20 20 292, kao i slanjem popunjenog elektronskog formulara koji se nalazi na sajtu ove banke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana