Vučić se sastao sa ruskim ambasadorom Harčenkom tanjug

Objavljeno: 14.02.2024. 09:43 Izmenjeno: 15.02.2024. 10:25

Vučić se sastao sa ruskim ambasadorom Harčenkom Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Vučić i Harčenko su razgovarali u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Ambasador Bocan-Harčenko mi je uručio čestitku predsednika Vladimira Putina povodom Dana državnosti. Zahvalio sam na čestitkama i posebno istakao izuzetnu simboliku Sretenja, kao praznika na […]

Vučić se sastao sa ruskim ambasadorom Harčenkom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Vučić i Harčenko su razgovarali u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Ambasador Bocan-Harčenko mi je uručio čestitku predsednika Vladimira Putina povodom Dana državnosti.

Zahvalio sam na čestitkama i posebno istakao izuzetnu simboliku Sretenja, kao praznika na koji se susreću naša istorija i državnost, slobodarski duh i ljubav prema otadžbini i najvišim vrednostima za koje smo se vekovima borili.Napisao je Predsednik na Instagramu.

„Primite srdačne čestitke povodom nacionalnog praznika – Dana državnosti Srbije. Odnosi između naših zemalja se zasnivaju na viševekovnim tradicijama prijateljstva, kulturne i duhovne bliskosti. Uveren sam da ćemo i dalje svestrano jačati rusko-srpsko strateško partnerstvo, razvijati konstruktivnu saradnju u različitim oblastima. To nesumnjivo odgovara temeljnim interesima naših bratskih naroda. Iskreno Vam želim dobro zdravlje i uspehe, a svim građanima Srbije sreću i prosperitet“, navodi se u čestitki predsednika Putina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana