Objavljeno: 21.07.2023. 15:19 Izmenjeno: 21.07.2023. 15:19

Gledalac se žali da je komšija u ulazu Bulevar oslobođenja 158 napravio poseban ulaz za sebe i postavio rampu iznad komunalnog šahta, kao i na parking mestu. Stanare zgrade zanima ko je nadležan za rešavanje ovog problema? (pitanje sa Vibera)     Odgovor opštinske komunalne inspekcije GO Voždovac:     Upravnik Stambene zajednice je u […]

Gledalac se žali da je komšija u ulazu Bulevar oslobođenja 158 napravio poseban ulaz za sebe i postavio rampu iznad komunalnog šahta, kao i na parking mestu. Stanare zgrade zanima ko je nadležan za rešavanje ovog problema? (pitanje sa Vibera)

 

 

Odgovor opštinske komunalne inspekcije GO Voždovac:

 

 

Upravnik Stambene zajednice je u obavezi da deo prijave koji se odnosi na formiranje novog/drugog ulaza u zgradu, obavezno uz fotodokumentaciju prosledi Sekretarijatu za inspekciju, nadzor i komunikaciju – Sektor za građevinski i urbanistički inspekcioni nadzor, 27. marta 43-45. Deo prijave koji se odnosi na postavljanje zapreka za vozila – rampe, takođe uz fotodokumentaciju, proslediti Odeljenju za komunalnu inspekciju GO Voždovac, Ustanička 53.

 

 

Gledateljka prijavljuje da u naselju Plavi horizonti, GO Zemun (posle oluje u sredu uveče) 26 sati nisu imali struje. (Nataša)

 

Pitanje gledateljke smo prosledili Elektrodistribuciji Srbije, po dobijanju tražene informacije, obavestićemo gledateljku.

 

Gledalac sa opštine Savski venac moli da se uklone stare table za proveru dolaska autobusa, takođe moli da se omogući starijim sugrađanima koji nemaju pametne telefone lakši način za informaciju o dolasku autobusa. (Ljubomir)

 

 

Iz Sek. za javni prevoz odgovoraju sledeće:

 

U Sekretarijatu za javni prevoz u toku je postupak instalacije, testiranja i primene novog sistema daljinskog upravljanja vozilima JLPP, u okviru koga će se nalaziti i aplikativno rešenje za generisanje grafičkog rešenja redova vožnje. Iz navedenog razloga štampanje i ugradnja tablica redova vožnje na stajalištima JLPP je privremeno odložena.

 

 

Gledalac navodi da ulično osvetljenje nije pušteno u rad u ulici Bulevar patrijarha Pavla. Na Bulevaru postoje 4 autobuska stajališta koja su noću u potpunom mraku, a saobraćaj je vrlo frekventan. (Milan)

 

 

Primedba gledaoca je prosleđena JKP „Javno osvetljenje“, po dobijanju odgovora, obavestićemo ga o istom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana