Objavljeno: 18.07.2023. 14:48 Izmenjeno: 18.07.2023. 14:48

Gledateljka se žalila u vezi problema curenja kanalizacije u naselju Rušanj,ulica Oslobođenja,I deo,br.7 i 9-preko puta ovih zgrada, pa je pitanje prosleđeno opštini GO Čukarica od kojih je dobijen sledeći odgovor (Slavica):     Poštovani,   Povodom povodom pitanja gledalaca rubrike „Pet pitanja pet odgovora“, koja ste nam poslali, a u vezi sa problemom izlivanja […]

Gledateljka se žalila u vezi problema curenja kanalizacije u naselju Rušanj,ulica Oslobođenja,I deo,br.7 i 9-preko puta ovih zgrada, pa je pitanje prosleđeno opštini GO Čukarica od kojih je dobijen sledeći odgovor (Slavica):

 

 

Poštovani,

 

Povodom povodom pitanja gledalaca rubrike „Pet pitanja pet odgovora“, koja ste nam poslali, a u vezi sa problemom izlivanja kanalizacije u ulici Oslobođenja I, u Rušnju,ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ su izašle na teren i u toku pre podneva otklonile kvar i sanirale kanalizacionu mrežu na ovom potezu, te je problem u najkraćem mogućem roku rešen. Nakon saniranja mreže , ekipe JKP „Gradska čistoća“ pristupiće pranju i uređenju ove lokacije.

 

 

 

Gledateljka sa Meljaka se javila sa pitanjem kada će to naselje dobiti školu,vrtić,ambulantu. (Ljubica).

 

Pitanje je prosleđeno opštini Barajevo, pa ćemo po dobijanju odgovora, našu gledateljku i obavestiti o istom.

 

 

 

Građanka koja nam se obratila iz Barajeva i požalila na liniju 535 koja, kako je rekla, saobraća na sat vremena u prepodnevnim satima, i koja je molila da se istoimenoj liniji poveća broj polazaka, dobila je od Sek. za javni prevoz sledeći odgovor  (Slavica):

 

 

 

Linija 535 koja se navodi u pitanju ne postoji u registru linija na kojima Sekretarijat za javni prevoz organizuje prevoz putnika. Ukoliko se pitanje odnosi na liniju 5535 BARAJEVO – NOVO NASELJE na liniji u jutarnjem periodu inteval sleđenja vozila iznosi 20 minuta, nakon 07:40 časova 60 minuta. Na liniji saobraćaju zglobni autobusi i uvidom u podatke sa uređaja za brojanje putnika ponuđeni kapaciteti su usklađeni sa transportnim zahtevima putnika zbog čega nije opravdano uvođenje dodatnih polazaka na liniji.

 

 

 

Gledatelj koji nam se obratio sa pitanjem da li će ulice Kalinićeva, Višnjička i Slanački put celom dužinom, dobiti nadstrešnice i klupe na stajalištima, koji nedostaju?(Milovan)

 

Pomenuto pitanje je prosleđeno Sek. za javni prevoz, pa ćemo gledatelja blagovremeno obavestiti o odgovoru, kada isti budemo dobili.

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana