Objavljeno: 14.07.2023. 12:55 Izmenjeno: 14.07.2023. 12:55

Naselje Save Kovačevića, GO Zemun. Gledateljka pita kada će da se uradi obaranje bankina na ovoj lokaciji? (Roza)   Odgovor JKP „Beograd put“:   Realizacija planiranih radova po rešenju  IV-6-344.13-8/23 na  lokaciji, ugao ulica Prvomajske  i Gornjogradske, naselje Save Kovačevića, GO Zemun, obaviće se u toku ove nedelje.   Ulica Dr Ivana Ribara 112, GO […]

Naselje Save Kovačevića, GO Zemun. Gledateljka pita kada će da se uradi obaranje bankina na ovoj lokaciji? (Roza)

 

Odgovor JKP „Beograd put“:

 

Realizacija planiranih radova po rešenju  IV-6-344.13-8/23 na  lokaciji, ugao ulica Prvomajske  i Gornjogradske, naselje Save Kovačevića, GO Zemun, obaviće se u toku ove nedelje.

 

Ulica Dr Ivana Ribara 112, GO Novi Beograd. Gledateljka kaže da nemaju već deset dana vodu i da niko ništa ne preduzima. (Živka)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ dobili smo sledeći odgovor:

 

Proverom na terenu je ustanovljeno da objekat na adresi Ivana Ribara broj 112 ima uredno vodosnabdevanje. Problem imaju potrošači na jednoj vertikali što upućuje na problem sa unutrašnjim instalacijama (zatvoreni ventili vertikala ili interna zagušenja). JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ održava vodovodnu mrežu zaključno sa vodomernim oknom dok je za održavanje vodovodnih instalacija iza vodomera odgovoran njihov korisnik ili preduzeće sa kojim korisnik ima sklopljen ugovor o održavanju.

 

 

Šumatovačka 134, GO Vračar. Gledateljka već 12  godina ima problem sa benzinskom pumpom Mol. Pumpa se nalazi ispod njenog prozora, non stop rade i zato gledateljka nema mir, kome da se obrati? (Veselinka)

 

Dostavljamo Vam odgovor inspekcije:

 

Vaše pitanje u vezi sa radnim vremenom benzinske pumpe “Mol“ u ul. Šumatovačka br.134 je zavedeno u ovom Sekretarijatu kao predstavka pod  X – 04 Broj: 334.11 – 55/2023.

 

Inspektoru je izdat nalog za izlazak na teren, postupanje po prijavi za utvrđivanje činjeničnog stanja i eventualno preduzimanje mera iz okvira svojih nadležnosti.

 

Nakon utvrđenih činjenica komunalni inspektor Odeljenja za inspekcijski nadzor nad trgovinom će doneti odluku o postupanju, o čemu ćemo Vas obavestiti.

 

 

Ulice Rada Kondića i  Vujanska ulica, Mali Mokri Lug, GO Zvezdara. Gledateljka kaže da im stižu visoki računi za vodu i pita zašto? ( Nada)

 

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ su zamolili da gledateljka dostavite ime i prezime, naziv ulice i broj, registarski broj spoja sa računa za vodu ili šifru korisnika sa uplatnice, kako bi bili u mogućnosti da razmotre reklamaciju i dostave odgovor.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana