Objavljeno: 16.06.2023. 13:41 Izmenjeno: 16.06.2023. 13:41

Gledateljka pita kada će biti izgrađeni trotoari u ulicama Abebe Bekile i Servantesovoj na Altini? (Mirjana)     Iz JP „Putevi Beograda“  dobili smo sledeći odgovor:   Uvidom u stanje na terenu i katastar nepokretnosti, utvrđeno je da postoje prostorna ograničenja za izgradnju trotoara, odnosno nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi.     Svetosavska 11 u Vinči, […]

Gledateljka pita kada će biti izgrađeni trotoari u ulicama Abebe Bekile i Servantesovoj na Altini? (Mirjana)

 

 

Iz JP „Putevi Beograda“  dobili smo sledeći odgovor:

 

Uvidom u stanje na terenu i katastar nepokretnosti, utvrđeno je da postoje prostorna ograničenja za izgradnju trotoara, odnosno nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi.

 

 

Svetosavska 11 u Vinči, GO Grocka. Gledateljka na ovoj adresi ne živi od 2010. godine, a vodomer se ne vodi na nju od 2018 godine. Ona i dalje plaća račune za vodu, zašto? (Zora)

 

Odgovor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“:

 

Potrošač Rančić Zora je blagovremeno odjavljena sa mesta potrošnje Svetosavska 11/15 u Vinči i na osnovu te prijave računi se ne šalju stranci od 1.5.2014. godine.

Uvidom u poslovne knjige, utvrđeno je da postoji dugovanje stranke nastalo pre ove odjave.

Imajući u vidu da obaveze po računu za izvršene usluge nisu izmirene blagovremeno, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ je pred nadležnim izvršiteljem pokrenuo postupak prinudne naplate, u skladu sa odredbama Zakona o izvršenju i obezbeđenju.

 

Gledateljka je spasila pet mačića i dovela ih u kuću, pokušala je da ih udomi u neku od organizacija koje imaju azile, međutim niko ih nije prihvatio? Šta da radi sa mačićima, ko se bavi udomljavanjem? (Vesna)

 

 

Dostavljamo Vam odgovor JKP „Veterina Beograd:

 

JKP ,,Veterina Beograd“ ima šest prihvatilišta za napuštene pse i obavlja poslove komunalne zoohigijene u Beogradu, koji se pre svega odnose na smanjenje populacije napuštenih životinja, a prema Programu kontrole i smanjenja populacije napuštenih pasa i mačaka na teritoriji grada Beograda.

 

Trudimo se da izađemo u susret kada je reč o štencima i mačićima, te Vas molimo da nas kontaktirate ili da nam dostavite broj telefona gledateljke, kako bismo pokušali da pomognemo i ovog puta.

 

 

Đure Jakšića broj 10, Kaluđerica, GO Grocka. Gledalac se žali na problem sa kablovskim operaterom MTS, isključen signal često. Koja je procedura prijave problema za MTS? (Milan)

 

 

Iz Telekoma Srbije odgovorili su nam da je korisnik kontaktiran, a nakon toga problem je i rešen.

 

 

 

Gledateljka ima problem sa zubima, zvala je Dom zdravlja u Jajincima da je upute kod stomatologa, međutim niko se ne javlja danima, šta da radi? (Borka)

 

 

Iz DZ „Voždovac“  dobili smo odgovor da je telefon službe stomatologije  062/8000-935.

 

Raspored rada se nalazi na internet stranici DZ „Voždovac“: http://dzvozdovac.rs/images/raspored%20-%20stomatologija.pdf

 

Takođe, smena izabranih lekara se može proveriti pozivom na broj informacija DZ „Voždovac“: 011/3080-520.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana