Objavljeno: 15.05.2023. 14:56 Izmenjeno: 15.05.2023. 14:56

Gledalac pita  kada će da se uvedu minibusevi koji bi saobraćali na relaciji od Umke do Moštanice? (Radomir)   Iz Sekretarijata za javni prevoz dobili smo sledeći odgovor:   Na relaciji Umka – Velika Moštanica već saobraća linija br. 551, zbog čega se ne razmatra uspostavljanje još jedne linije javnog prevoza na predmetnoj deonici.   […]

Gledalac pita  kada će da se uvedu minibusevi koji bi saobraćali na relaciji od Umke do Moštanice? (Radomir)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz dobili smo sledeći odgovor:

 

Na relaciji Umka – Velika Moštanica već saobraća linija br. 551, zbog čega se ne razmatra uspostavljanje još jedne linije javnog prevoza na predmetnoj deonici.

 

 

Naselje Skela kod Obrenovca. Gledateljka se žali da ne može da se izađe na groblje u ovom naselju od pasa lutalica.( Svetlana)

 

Iz JKP „Veterina Beograd“ odgovaraju da Služba komunalne zoohigijene do sada nije imala nijednu prijavu sa pomenute lokacije, ali će u cilju što bržeg rešavanja potencijalnog problema, posećivati u narednom periodu navedenu lokaciju. Ukoliko se uoči prisustvo napuštenih pasa isti će biti adekvatno zbrinuti.

 

Gledateljka je zamolila da joj se dostavi broj telefona JP „Srbijašume“.

 

Gledateljka sve kontakt telefone u JP „Srbijašume“ može pronaći na sajtu ovog preduzeća. Ukoliko je gledateljka penzionerka i želi da se prijavi za ogrev, podsećamo na odgovor JP „Srbijašume“  u kome sve zainteresovane penzionere upućuju da se jave svom Udruženju penzionera, a predsednik Udruženja podnosi zahtev u ime svih zainteresovanih članova.

 

 

Ulica Kralja Stefana Tomaša, GO Zemun. Gledalac kaže da je obećano  da će da se uradi pešačka staza, do sada ništa nije urađeno, kada će biti urađeno?

 

Pitanje gledaoca uputilo smo GO Zemun. Po dobijanju traženih informacija, obavestićemo gledaoca.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana