Objavljeno: 11.05.2023. 13:29 Izmenjeno: 11.05.2023. 13:29

Gledateljka pita da li može da dobije broj telefona na koji bi penzioneri mogli da se prijave za ogrev, drva i pelet. Ona kaže da je pre nekoliko nedelja  gostovala osoba iz Srbijašuma u jutarnjem programu gde je rečeno da će biti objavljen broj  telefona. (Zorica)     Ponavljamo odgovor koji smo dobili iz JP […]

Gledateljka pita da li može da dobije broj telefona na koji bi penzioneri mogli da se prijave za ogrev, drva i pelet. Ona kaže da je pre nekoliko nedelja  gostovala osoba iz Srbijašuma u jutarnjem programu gde je rečeno da će biti objavljen broj  telefona. (Zorica)

 

 

Ponavljamo odgovor koji smo dobili iz JP „Srbijašume“:

 

Penzioneri se obraćaju svom Udruženju penzionera, a predsednik Udruženja podnosi zahtev u ime svih zainteresovanih članova.

 

 

 

Gledateljka traži da se pijaca u Boljevcima u opštini Surčin osposobi za izlagače, jer nemaju gde da izlože robu. Ona navodi da je pijaca zapuštena i puna smeća. (Biljana)

 

Odgovor GO Surčin:

 

JKP „Surčin“ u saradnji sa GO Surčin ima u planu da pijacu u Boljevcima izmesti na novu lokaciju u centru sela. Pijaca koja se nalazi na trenutnoj lokaciji nije već godinama u formalnoj funkciji zbog svoje neuslovnosti i JKP „Surčin“ ne naplaćuje usluge korišćenja pijace, već samo predmetni prostor periodično čisti i uređuje.

 

Pitanje odvoženja smeća je u nadležnosti JKP „Gradska čistoća“ i u saradnji sa njima ćemo se pobrinuti da se svi kontejneri dovedu u ispravno stanje kao i da se  postigne redovnost u pražnjenju.

 

Gledateljka pita  da li je u planu izgradnja kanalizacije u naselju Novi Surčin? (Anica)

 

Gledateljku ponovo informišemo o odgovoru Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda:

 

Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu, koji je usvojila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u naselju Novi Surčin.

 

Saglasno instrukcijama za izradu budžeta grada utvrđeni su prioritetni rashodi i investiciona ulaganja za naredni period i u skladu sa tim planirana su sredstva za realizaciju programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta. U programu se nalaze zadaci prema utvrđenim kriterijumima, kao što su nastavak realizacije započetih objekata, obaveze prema investitorima po ranije zaključenim ugovorima, završetak i dovođenje u funkciju objekata čija je izgradnja u toku i realizacija objekata od interesa za grad prema strateškim planovima razvoja.

 

 

 

Gledalac ima pohvalu za doktora  Nikolu Vasilijevića i osoblje bolnice „Dragiša Mišović“ Dedinje, Institut za anesteziologiju i reumatologiju. Pohvalio je  profesionalan i ljubazan pristup pacijentima kao i za zavidnu radnu atmosferu. ( Milovan)

 

Pohvale našeg gledaoca prosledili smo KBC „ Dr Dragiša Mišović“.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana