Objavljeno: 25.04.2023. 13:17 Izmenjeno: 25.04.2023. 13:17

Gledalac je uložio primedbu na izgled i održavanje javnog toaleta na Cvetkovoj pijaci. On pita da li preduzeća JKP „Beogradske pijace“ može da toalet uredi?(Vidoje)   Iz JKP „Beogradske pijace“ odgovaraju:   JKP „Beogradske pijace“ je odmah reagovalo i prijavu prosledilo pijačnoj upravi „Zvezdara“, (Cvetkova pijaca). Obaveštavamo Vas da su toaleti u funkciji i na […]

Gledalac je uložio primedbu na izgled i održavanje javnog toaleta na Cvetkovoj pijaci. On pita da li preduzeća JKP „Beogradske pijace“ može da toalet uredi?(Vidoje)

 

Iz JKP „Beogradske pijace“ odgovaraju:

 

JKP „Beogradske pijace“ je odmah reagovalo i prijavu prosledilo pijačnoj upravi „Zvezdara“, (Cvetkova pijaca). Obaveštavamo Vas da su toaleti u funkciji i na raspolaganju korisnicima pijačne opreme i posetiocima navedene pijace  u čistom stanju.

 

Gledateljka je 22.02. uradila mamografiju dojke u Domu zdravlja na Zvezdari, nekoliko puta je pitala da li je gotovo, oni su rekli da su poslali u Gradsku bolnicu, a kada će se nalaz vratiti ne znaju. Ona pita  koliko dugo se čeka, već treći mesec prolazi? (Jovanka)

 

Odgovor KBC „Zvezdara“:

 

Nalaz Jovanke Vladimirov je završen. Službenim putem vraća se u Dom zdravlja.

 

Skrining mamografija je pregled zdravih žena bez tegoba i nalaz mogu da čekaju a čitaju ga dva čitača a po potrebi i supervizor. Prvi čitač je u Domu zdravlja, a zatim se donosi u KBC na drugo i po potrebi treće čitanje. U slučaju gore pomenute gospođe bilo je potrebno da tri nezavisna lekara tumače snimke.

 

Napominjemo da se u slučaju dijagnostičke mamografije ne čeka na nalaz već se sprovode u par dana i druge potrebne procedure kao što su biopsije, ultrazvuk i slično.

 

 

Ulica JNA u Borči, GO Palilula. Gledalac pita da li može da se napravi trotoar, ulica je dvosmerna i njom se kreću i pešaci i automobili? (Miroslav)

 

Iz JP „Putevi Beograda“ su odgovorili da u postojećoj regulaciji ne postoje uslovi za izgradnju trotoara u Ulici JNA u naselju Borča.

 

 

Gledateljka kaže da je direktor JP „Srbijašume“ rekao  da penzioneri i svi drugi građani mogu da podnesu zahtev za drva. Gledateljka nema taj broj telefona i pita da li može da ga dobije? ( Zorica)

 

 

Iz JP „ Srbijašume“ dobili smo sledeći odgovor u vezi sa navedenim:

 

Penzioneri se obraćaju svom Udruženju penzionera, a predsednik Udruženja podnosi zahtev u ime svih zainteresovanih članova.

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana