Objavljeno: 03.02.2023. 10:45 Izmenjeno: 03.02.2023. 10:45

Umka ul. 13.oktobar 27. – Gledalac pita kada će se zakrpiti veliki broj rupa u ovoj ulici? (Branislav)   Iz JKP Beograd put odgovaraju:   U skladu sa postojećim planom rada Službe za građevinsku operativu, očekuje se da će se radovi na pomenutoj lokaciji  obaviti u narednih sedam dana. Molimo za strpljenje.   Rakovica,ul.Stojana Jankovića […]

Umka ul. 13.oktobar 27. – Gledalac pita kada će se zakrpiti veliki broj rupa u ovoj ulici? (Branislav)

 

Iz JKP Beograd put odgovaraju:

 

U skladu sa postojećim planom rada Službe za građevinsku operativu, očekuje se da će se radovi na pomenutoj lokaciji  obaviti u narednih sedam dana.

Molimo za strpljenje.

 

Rakovica,ul.Stojana Jankovića 1a – Gledalac kaže da se prošle godine odvalilo pola velikog drveta ispred zgrade. Bili su iz Zelenila I snimili drvo ali ništa nije preduzeto. Kroz drvo prolaze žice od struje pa predstavlja opasnost za građane. Pita kada će zelenilo doći u ukloniti drvo koje je potpuno trulo? (Jovan)

 

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da su radnici JKP “Zelenilo-Beograd“ izvršili radove na seči predmetnog stabla.

 

Da li će uskoro biti završeno groblje za kućne ljubimce? (Đuro)

 

Odgovor Direkcije za GGZ.

 

U kompleksu groblja kućnih ljubimaca u Bloku 51 radovi se izvode u dve faze. U prvoj fazi izvode se interne saobraćajnice, parking, staze i administrativni objekat, dok se u drugoj fazi gradi objekat za neškodljivo uklanjanje životinjskih ostataka. Ukupna površina kompleksa je 15.376 m2. Saobraćajne i pešačke površine zauzimaju 3200m2, površine za sahranjivanje 4400m2, a površina zaštitnog zelenog pojasa je 6100m2.

 

U prvoj fazi radova preostalo je da se završi asfaltiranje saobraćajnica i sprovođenje procedure priključenja na gasne, električne i infrastrukturne instalacije. U drugoj fazi radova, na objektu za neškodljivo uklanjanje životinjskih ostataka, završeni su grubi građevinski radovi, instalacije, malterisanje zidova i montaža spoljne bravarije. Preostali su zanatski radovi i ugradnja opreme i ozelenjavanju oko objekta. Očekuje se da radovi budu završeni tokom proleća sledeće godine.

 

Po završetku izgradnje objekat će biti predat nadležnoj organizacionoj jedinici Gradske uprave, a upotrebu i održavanje sprovodiće nadležno javno komunalno preduzeće.

 

Kada je planirana izgradnja vodovodne mreže za Ritopek i okolna naselja i kako da se priključe na vodovod? (Milka)

 

Odgovor Direkcije za GGZ

 

Završeno je polaganje 8,5 kilometara cevovoda u naselju Ritopek. U toku je izgradnja prekidne komore, kao i ugradnja mašinskih instalacija u rezervoar sa crpnom stanicom. Radovi će biti završeni tokom leta, posle čega će biti izvršena primopredaja nadležnom javnom komunalnom preduzeću. Priključenje korisnika na novoizgrađenu mrežu nije u nadležnosti ove Direkcije.

 

.Gledateljka pohvaljuje Dr.Bradonjić sa klinike u Višegradskoj koja je pomogla porođaju njene snaje. (Suzi)

 

Beokom je pohvalu gledateljke prosledio Klinici za ginekologiju I akušerstvo KCS.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana