Objavljeno: 30.01.2023. 11:52 Izmenjeno: 30.01.2023. 11:52

Gledalac se javlja u vezi BUS  kartica, zašto se izdaju samo u Zmaj Jovinoj, a ranije je bilo na više punktova? Predlaze da se otvore punktovi na okretnicama bus stanica. (Milenko)   Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:   Poštovani, u vezi Vašeg pitanja obaveštavamo Vas: Na trinaest lokacija u gradu i prigradskim opštinama se […]

Gledalac se javlja u vezi BUS  kartica, zašto se izdaju samo u Zmaj Jovinoj, a ranije je bilo na više punktova? Predlaze da se otvore punktovi na okretnicama bus stanica. (Milenko)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:

 

Poštovani, u vezi Vašeg pitanja obaveštavamo Vas:

Na trinaest lokacija u gradu i prigradskim opštinama se izdaju se personalizovane Beogradske kartice od kojih su dva najveća u Beograđanki (Masasrikova 5, 8 šaltera) i u Poslovnoj zgradi „Lukoil Srbija“ (Bulevar Mihaila Pupina 165d, 5 šaltera). Ostale lokacije su  „GSP“ Skender Begova 47 (3 prodajna mesta) i ostale lokacije sa po jednim prodajnim mestom („GSP“ TC Trg Republike, „GSP“ Deligradska 10, „Tempo“ Autoput za Zagreb 35, „Tempo“ Bačvanska 21, „BAS“ Železnička 4, Lasta Mladenovac, Lasta Sopot, Lasta Obrenovac, Lasta Barajevo, Lastra Lazarevac).

Navedeni podaci nalaze se na internet adresi: https://www.beogradska.rs/mesta-za-izdavanje-kartica.php.

 

Barajevo,ul.20.oktobra 4-6 – Gledateljka pita kada će biti popravljena javna rasveta na ovoj adresi?

 

Iz JKP Javno osvetljenje odgovaraju:

 

Prema evidenciji dnevnih aktivnosti izvedenih radova JKP“Javno osvetljenje“Beograd, na predmetnoj lokaciji je u petak 27.01.2023, instalacija javnog osvetljenja u potpunosti osposobljena.

Srdačan pozdrav!

 

Gledateljka Studija “B” je izrazila pohvalu za ljubazno osoblje ortopedije KBC Zvezdara I to sestre Cecu I Natašu I tehničara Aleksandra. (Ljiljana)

 

Beokom je pohvalu gledateljke prosledio KBC Zvezdara

 

Dve godine ja rekonstruisana Grobljanska ulica  u Malom Popoviću. Deo ulice kod broja 2a nije urađen već je ostalo obično kaljavo zemljište. Molba da se ovaj deo bar naspe kamenom kako bi bio omogućen lakši prilaz. (Branko)

 

Beokom je pitanje prosledio GO Sopot i po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana