Objavljeno: 13.01.2023. 11:40 Izmenjeno: 13.01.2023. 11:40

  Gledateljka pita da li može da se popravi put od Garde do Ovčanskog sebeša? (Dragica)   Iz JP Putevi Beograda odgovaraju:   Obaveštavamo Vas da Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine, a u skladu sa opredeljenim sredstvima budžeta grada Beograda.   Uzimajući navedeno u […]

 

Gledateljka pita da li može da se popravi put od Garde do Ovčanskog sebeša? (Dragica)

 

Iz JP Putevi Beograda odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine, a u skladu sa opredeljenim sredstvima budžeta grada Beograda.

 

Uzimajući navedeno u obzir, neophodno je da se obratite nadležnoj gradskoj opštini koja će predložiti da se predmetna ulica uvrsti u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj.

 

Gledateljka  je invalid (prima 16 hiljada din penziju),muž vezan za krevet(nema 25,26 hiljada penziju).Imaju u Loznici očevinu, nasleđenu. Od 2017. ne idu tamo, ne može muž.Imaju vodu,struju.Plaćaju sve…struju,vodu…Vodu nisu koristili od 2017.(ni kap vode),juče dobili račun 550,00,dug za vodu.Rečeno im kad su zvali da se već dve godine plaća po 130,00 svakog meseca za vodomer.Pita kako može da odjavi vodu?(Milica)

 

S obzirom da se ne radi o teritoriji beogradskih opština,kao i to da Beokom nema uvid u rad pojedinih opštinskih komunalnih preduzeća u Srbiji, preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja neposredno obrati Gradu Loznici na telefon 015 – 879 – 200 gde može dobiti sve informacije vezane za odjavu vodomera.

 

Ul.Vladimira Nazora,Vrčin-pojavila se Eko Grocka sa obaveštenjem o dugu za iznošenje smeća za 2 godine.Nisu ni znali ,niti su obavešteni da je Eko Grocka preuzela tu nadležnost,a nigde nema kanti,kontejnera,niti mesta označeno za odlaganje.Nisu stizali ni računi.Prvo saznanje o dugu je kao neko obaveštenje,sumnjivog izgleda,ubačeno u sanduče.Znači dve godine nisu dobili račun,a dužni su dve godine?!? Kada će da postave kante,kontejnere.(Ljuba)

 

Iz GO Grocka odgovaraju:

Na teritoriji cele opštine su podeljene besplatne kante za odlaganje komunalnog otpada, koje su namenjene korisnicima usluga koji stanuju u objektima za individualno stanovanje. Ukoliko neko od korisnika nije preuzeo svoju kantu u periodima kada su one deljene na terenu, usled odsutnosti, to može učiniti svakog radnog dana u periodu od 07.30 do 15.30 časova, u prostorijama preduzeća „Eko Grocka“ doo Grocka, na adresi u ulici Petra Drapšina 21, Grocka. Ako korisnik nije u mogućnosti sam da preuzme i preveze kantu do svoje adrese, potrebno je da se preduzeću Eko Grocka javi telefonom, ostavi svoje podatke i ista će biti dostavljena na kućnu adresu korisnika.

Kante smo delili korisnicima sukcesivno, zavisno od mogućnosti, jer ista nije naša zakonska obaveza, niti uslov za plaćanje ispostavljenih računa.

 

Ugao ul.Rodoljuba Čolakovića i Željka Milivojevića,Kaluđerica-jedno ogledalo je oborio automobil.Tu treba usporiti saobraćaj i to drugo ogledalo treba da se vrati, da se postavi!(Dragan)

 

Beokom je pitanje prodledio JKP Beograd put i po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat.

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana