Objavljeno: 22.12.2022. 09:56 Izmenjeno: 22.12.2022. 09:56

Blok 44- šetalište koje je urađeno prelepo, međutim između zgrada  kod doma zdravlja u Nehruovoj ulici se nalazi divno dvorište koje niko  neće da počisti? Pita zašto se ne čisti lišće između zgrada? (Stana)   Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:   Dvorišta, parkovi, igrališta nisu u nadležnosti JKP „Gradska čistoća“, ali ćemo ovom prilikom izaći […]

Blok 44- šetalište koje je urađeno prelepo, međutim između zgrada  kod doma zdravlja u Nehruovoj ulici se nalazi divno dvorište koje niko  neće da počisti? Pita zašto se ne čisti lišće između zgrada? (Stana)

 

Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:

 

Dvorišta, parkovi, igrališta nisu u nadležnosti JKP „Gradska čistoća“, ali ćemo ovom prilikom izaći u susret sugrađanki i čim bude ostalo vremena, naše ekipe će otići na pomenutu lokaciju i očistiti je.

 

 

Gledateljka zove da pita o izgradnji puta u Vraniću tzv. Pantina jaruga?(Jelica)

 

Po ovom pitanju gledateljka je dobila odgovor 30.11.2022 godine od GO Barajevo I on glasi:

Pomenuta ulica je u programu za 2022. godinu. Javna nabavka je u toku i nakon toga sledi asfaltiranje.

 

Gledateljka je dobila od specijaliste uput za magnetno snimanje, u Mirijevu u Domu zdravlja su joj rekli da nisu nadlezni za to I da nemaju to u  sistemu I uputila je u Dragise Misovic. Tamo su se doktori razbesneli I opet je vratili u Mirijevo. Gde I kod koga da zakaze magnetno snimanje?(Divna)

S obzirom da Beokom servis nema uvid u raspored slobodnih termina za zakazivanje specijalističkih pregleda, preporučujemo gledateljki da ovaj problem pokuša rešiti u dogovoru sa izabranim lekarom koji je jedini ovlašćen za zakazivanje.

 

Gledateljka kaže da 21.12.2022. godine od 21 – 22,40 sati nije saobraćao autobus na liniji 70 od Ikee prema Beogradu. Pita Zašto? (Tonka)

 

Iz Sekretarijata za javni Prevoz odgovaraju:

 

Zaposleni Odeljenja za monitoring i upravljanje Sekretarijata za javni prevoz su uvidom u sistem utvrdili da je dana 21.12.2022. godine na liniji 70 koju održava JKP GSP „Beograd“ bilo poremećaja u radu u večernjem periodu, nakon 18 sati. Naime, dolazilo je do kašnjenja u realizaciji polazaka na pomenutoj liniji zbog velike gužve u saobraćaju duž trase linije na autoputu Beograd – Niš, nastale usled saobraćajne nezgode putničkih vozila u zoni Bubanj potok. Zbog navedenog i kasnije zbog uklapanja vozila radi završetka smena vozača, koje po zakonu ne smeju trajati duže od osam sati, nisu realizovana dva polaska sa terminusa „IKEA“ i to polasci u 21:40 i 22:10.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana