Objavljeno: 20.12.2022. 11:10 Izmenjeno: 20.12.2022. 11:10

Posle poplava 2014. godine obećana je izgradnja kanalizacije na levoj obali Dunava.Kada će biti izgrađena? (Dragica) Iz Direkcije za GGZ odgovaraju: Završena je izgradnja sekundarne fekalne kanalizacione mreže u Bloku braća Marić u naselju Krnjača. U toku je izgradnja sekundarne fekalne kanalizacione mreže u delu naselja Krnjača oko Ulice Jovice Vasiljevića, kao i izrada tehničke […]

Posle poplava 2014. godine obećana je izgradnja kanalizacije na levoj obali Dunava.Kada će biti izgrađena? (Dragica)

Iz Direkcije za GGZ odgovaraju:

Završena je izgradnja sekundarne fekalne kanalizacione mreže u Bloku braća Marić u naselju Krnjača. U toku je izgradnja sekundarne fekalne kanalizacione mreže u delu naselja Krnjača oko Ulice Jovice Vasiljevića, kao i izrada tehničke dokumentacije za izgradnju odgovarajuće kanalizacione mreže u drugim delovima naselja Krnjača, Kotež i Borča.

 

Zemun, Vojni put – na samom izlazu na put za Novi Sad otvoreno je stovarište i pritom uništen trotoar koji je sada  pun zemlje.Kome da prijavi.(Petar)

Preporučujemo gledaocu da ovaj problem prijavi Komunalnoj inspekciji GO Zemun, na telefon 011/ 3778 – 411, koja će preduzeti odgovarajuće mere iz svoje nadležnosti

 

Gospođa je 27.03.2022. predala zahtev za legalizaciju, i posle više intervencja zahtev nije dat u proceduru. U septembru se obratila inspekciji, ali i posle ove intervencije nema odgovora. Kome gospođa može da se obrati kaka bi saznala da li je zahtev dat u proceduru? (Milena)

 

Za rešavanje ovog pitanja gledateljka se može obratiti Sekretarijatu za poslove ozakonjenja objekata na telefon 011/ 7157 – 550 ili 011/3227 – 241, ili se informisati lično u pomenutom sekretarijatu ul. Kraljice Marije 1/16.

 

 

U Surčinu na okretnici autobuske linije 601 postoji stajalište sa koga je skinuta zadnja ploča. Kada će stajalište biti popravljeno, tačnije kada će postaviti zadnju ploču?(Milinko)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:

 

Predmetne nadstrešnice na stajalištima JLPP-a u naseljenim mestima na teritoriji GO Surčin je nabavila i postavila ova gradska opština.

 

Sve inicijative u vezi sa popravkom ili zamenom ovih nadstrešnica možete prijaviti JP “Surčin”, Ul. Vojvođanska 73, 11271 Surčin (broj telefona: 011/84-43-260).

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana