Objavljeno: 12.12.2022. 10:39 Izmenjeno: 12.12.2022. 10:39

Gledateljka je izgubila novčanik 7.decembra, 8.decembra u četvrtak oko 17 h  na liniji broj 9 upoznala je vozača Miloša koji joj je pomogao oko svega, želi da ga pohvali. (Ranka)   Iz GSP Beograd odgovaraju:   Drago nam je da je vozač JKP GSP Beograd pomogao putnici i njenu pohvalu ćemo preneti u tramvajski pogon […]

Gledateljka je izgubila novčanik 7.decembra, 8.decembra u četvrtak oko 17 h  na liniji broj 9 upoznala je vozača Miloša koji joj je pomogao oko svega, želi da ga pohvali. (Ranka)

 

Iz GSP Beograd odgovaraju:

 

Drago nam je da je vozač JKP GSP Beograd pomogao putnici i njenu pohvalu ćemo preneti u tramvajski pogon kako bi indentifikovali vozača i zahvalili mu se na profesionalnosti.

 

 

Miljakovac- Da li može da se vrati linija 504, koja je nekada išla kroz Borsku, Vareškom, Rakovačkom, sada bez te linije mora dosta da se pešači? (Sanja)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju:

 

Promena i produženje trase linije JLPP br. 504 izvršena je na osnovu predloga GO Rakovica, koja je na osnovu analize podataka na terenu u cilju racionalizacije kapaciteta predložila da se predmetna režimska izmena izvrši po trenutnom modelu, odnosno preusmeri na trasu ul. Vidikovački venac do treminusa „Vidikovac“. Jedna deonica ul. Vareška opslužena je minibis linijom JLPP-a br. 505, dok će moguće izmene u opsluzi donjeg dela ulice u zoni raskrsnice sa ul. Patrijarha Dimitrija biti razmatrane nakon završetka rekonstrukcije ovog bulevara. Dodatna pitanja na ovu temu možete uputiti upravo GO Rakovica putem sledeće adrese: info@rakovica.rs

 

Višnjička banja-problem je stajalište Novo naselje.Ona je već postavljala ovo pitanje i dobila odgovor da nema mesta,ali ona kaže da na staničnom mestu koje vodi prema Lešću tabla koja označava stanicu je pala na zemlju.Dva metara ispred ima veliko travnato udubljenje gde može da se stavi ne jedna nadtrešnica nego deset i klupa.(Branka)

 

S obzirom da je gledateljka već dobila odgovor od Sekretarijata za javni prevoz , preporučujemo joj , ukoliko nije zadovoljna istim da se obrati pomenutom sekretarijatu na telefon 011/ 3227 – 241 i 011/ 3309 – 005 gde će dobiti sve potrebne informacije vezane za postavljanje nadstrešnice.

 

Problem je katastar Savki venac-16.avgusta je predala molbu ili kao se to već zove.Radi se o overenoj kopiji kupoprodajnog ugovora .Znači ništa ne treba da se rešava ,samo treba da se izvadi iz arhiive i za to je rok za čekanje 30 dana.Od kako je predala prošlo je 4 meseca,a to joj treba radi nekog sudskog procesa.Broj predmeta je:952-229-69872/2022. (Slađana)

 

Beokom je pitanje prosledio RGZ katastru nepokretnosi Savski venac i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

 

Gledateljka je dobila je Elektraninu garažu u Obrenovcu.Živela je tamo do 2014. i kada su bile poplave prelazi za Beograd.Daje garažu komšiji na korišćenje ,ali pošto komšija nije regulisao sve dugove,ona to radi u međuvremenu.Elektrana je tuži za sudske troškove 6.550,00 i ona izmiruje taj dug 11.4.2022.Posle toga,takođe u aprilu  dobija od suda tužbu da mora da plati 3.325,00.Zove Elektranu ali ne može da dođe do njih .Znači,sporna je odluka suda po kojoj treba da plati 3325,00,a ona je već platila 6650,00.Od tada je prošlo 4-5 meseci,kamata će da poraste a ona je penzioner. (Anđelka)

 

S obzirom da ovo nije pitanje komunalnog karaktera, preporučujemo gledateljki da isto pokuša rešiti preko nadležnog suda i TE Nikola Tesla Obrenovac.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana