Objavljeno: 07.12.2022. 13:43 Izmenjeno: 07.12.2022. 13:43

1.Gledateljka pita da li može da se uvede autobuska ili mini bus linija Ripanj – Ramača? (Javorina)   Iz Sekretarijata za Javni Prevoz odgovaraju:   Postojeća ulična mreža u naselju Ramača ne raspolaže minimalnim saobraćajno–tehnički uslovima za uspostavljanje linije javnog prevoza, pa čak ni minibus vozilima, pri čemu je konstatovan veliki broj neodgovarajućih tehničkih uslova […]

1.Gledateljka pita da li može da se uvede autobuska ili mini bus linija Ripanj – Ramača? (Javorina)

 

Iz Sekretarijata za Javni Prevoz odgovaraju:

 

Postojeća ulična mreža u naselju Ramača ne raspolaže minimalnim saobraćajno–tehnički uslovima za uspostavljanje linije javnog prevoza, pa čak ni minibus vozilima, pri čemu je konstatovan veliki broj neodgovarajućih tehničkih uslova na saobraćajnoj mreži u samom naselju (nedovoljna širina kolovoza, nepostojanje trotoara,  neodgovarajuće horizontalne i vertikalne krivine, nepostojanje lokacije za promenu smera kretanja vozila…) zbog čega nismo u mogućnosti da pozitivno odgovorimo na ovaj zahtev.

 

Gledateljka kaže da ima asmu i da na terapiju ide u Gradsku bolnicu  iako stanuje u Zemunu. Pita kada će biti obnovljen rad ATD dispanzera  u domu zdravlja Zemun? (Dobrila)

 

Iz DZ Zemun odgovaraju:

 

Zavod za plućne bolesti Beograd je ustupio Domu zdravlja Zemun svoj objekat koji se nalazi u Zemunu, Cara Dušana 178 za potrebe Kovid ambulante. U objektu je i dalje Kovid ambulanta.

 

 

Gledateljka pita gde može da odloži stari televizor? (Milena)

Beokom je uspeo da pronađe samo jednu adresu gde se mogu odložiti televizori i to

reciklažni centar E-reciklaža “Srda” – Privredno društvo za sakupljanje i transport električnog i elektronskog otpada. Preuzima EE otpad na kućnoj adresi od građana, a sarađuje i sa firmama.

U zavisnosti od rasporeda koji deo grada obilaze, dolaze na adresu najkasnije 10 dana od poziva. Radno vreme za pozive i zakazivanje preuzimanja otpada je od 8-16h radnim danima.

Centar se nalazi na adresi Viline vode 6. Telefon 069 – 668 – 544.

Cerak, Cerski venac od 12 do 20 ( u pitanju su dve zgrade) –Na parkinzima  ispred zgrada već 10 dana ne radi  ulična rasveta. Kvar je prijavljen, ekipa za intervencije je došla na lokaciju, pogledala ali kvar nije otklonjen. Kada će kvar biti otklonjen? (Blagoje)

 

Beokom je pitanje prosledio JKP Javno osvetljenje I po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana