Objavljeno: 01.12.2022. 14:35 Izmenjeno: 01.12.2022. 14:35

Vranić, ul.Milosava Zoke Zorića (Pantina jaruga) – Gledateljka pita kada će se asfaltirati ovaj deo ulice I kada će se ukloniti deponija sa smećem? (Milanija)   Iz GO Barajevo odgovaraju:   Smetlište na navedenoj lokaciji je više puta čišćeno od strane JKP „10. oktobar“ iz Barajeva, ali s obzirom da se ponovo stvara od nesavesnih […]

Vranić, ul.Milosava Zoke Zorića (Pantina jaruga) – Gledateljka pita kada će se asfaltirati ovaj deo ulice I kada će se ukloniti deponija sa smećem? (Milanija)

 

Iz GO Barajevo odgovaraju:

 

Smetlište na navedenoj lokaciji je više puta čišćeno od strane JKP „10. oktobar“ iz Barajeva, ali s obzirom da se ponovo stvara od nesavesnih građana, u narednom periodu biće očišćeno.

Što se tiče asfaltiranja, pomenuta ulica je u programu za 2022. godinu. Javna nabavka je u toku i nakon toga sledi asfaltiranje.

Gledateljka se žali na zakazivanje kod specijalista konkretno u Domu Zdravlja Čukarica Sime Miloševića, samo u prepodnevnoj smeni moze da se zakaze kod specijaliste konkretno fizijatra, na koje je gledateljka cekala dva meseca, lekar joj je rekao da je za tri nedelje kontrola, ali gospodja ne moze da zakaze kontrolu? Da li bi mogao sistem zakazivanja kod specijaliste da se promeni? (Adrijana)

 

Gledateljka ovaj problem mora rešiti sa izabranim lekarom. S obzirom da Beokom ne može uticati na rad lekara , preporučujemo gledateljki  da , ukoliko smatra da su joj povređena neka od prava iz oblasti zdravstvene zaštite,podnese prigovor Zaštitniku prava pacijenata u domu zdravlja ili Savetniku pacijenata koji postupa po prigovoru na teritoriji lokalne samouprave na kojoj se nalazi zdravstvena ustanova na koju se prigovor odnosi, a stvarno je nadležan za postupanje po prigovorima pacijenata na uskraćivanje nekog od prava iz oblasti zdravstvene zaštite.
Grad Beograd je obrazovao Kancelariju za zaštitu prava pacijenata, u kojoj rade savetnici pacijenata za čitavu teritoriju grada Beograda.
Podaci o Kancelariji za zaštitu prava pacijenata su:
Adresa: ulica Tiršova broj 1
Broj sobe, sprat: prizemLje, kancelarija broj 9
Radno vreme: radnim danom od 7,30 do 15,30 časova
Telefon i e-mail: 011/360-56-34; savetnik.pacijenata@beograd

 

Naselje Dunavac-Padinska Skela-  Problem je nastao pre tri godine kada je ukinuta ambulanta I lekari, tako da naselje Dunavac nema lekare, vec se putuje u ambulantu  u Padinsku Skelu sat vremena autobusom, pravljena je peticija, žalbe, nista se do sad nije promenilo? (Sekula)

 

Beokom je pitanje prosledio direktoru DZ Palilula I po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat

 

Gledateljka  kaže da je Infostan tužio da nije platila račune za 1998 I 2005 godinu I dato je izvršitelju na izvršenje. U međuvremenu ih je dobila na sudu a oni joj I dalje šalju račune za te godine sa kamatom I dug za kamatu sad iznosi 125 000 dinara.Pita zašto je I dalje duže za kamatu I do kada moraju da se čuvaju računi Infostana? (Darinka)

 

Iz JKP Infostan tehnologije odgovaraju:

 

Imajući u vidu da je JKP Infostan tehnologije upućen zahtev u kome nije navedeno za koji prostor su potrebne informacije, neophodno je da dostavite adresne podatke prostora, kako bismo izvršili proveru.

 

Korisnici komunalnih usluga na svakom mesečnom računu dobijaju precizno stanje svih svojih obaveza. Pored fizičkih računa, korisnici na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče, u svakom trenutku imaju pristup elektronskoj bazi računa objedinjene naplate i evidentiranih uplata.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana