Objavljeno: 27.10.2022. 13:59 Izmenjeno: 27.10.2022. 13:59

Gledateljka je pokušavala skoro dve godine da zakaže za kolonoskopiju i sada kada je zakazala, dobila je termin za jun naredne godine. Nije joj dobro, rezultati su loši, pa pita da li može i kako da dobije radnije pregled. (Dragica)   Zakazivanje specijalističkog pregleda vrši isključivo izabrani lekar na osnovu slobodnih termina. Ukoliko gledateljki nije […]

Gledateljka je pokušavala skoro dve godine da zakaže za kolonoskopiju i sada kada je zakazala, dobila je termin za jun naredne godine. Nije joj dobro, rezultati su loši, pa pita da li može i kako da dobije radnije pregled. (Dragica)

 

Zakazivanje specijalističkog pregleda vrši isključivo izabrani lekar na osnovu slobodnih termina. Ukoliko gledateljki nije dobro može se bez zakazivanja javiti hitnoj službi urgentnog centra pa će oni proceniti da li je nepohodno hitno raditi kolonoskopiju.

 

Pre 10 tak godina su još tražili da se u ulici postavi javna rasveta, prolaze tuda deca i ljudi od broja 48 do 49. Ulica je mračna.(Dragan)

 

Iz Sekretarijata za energetiku odgovaraju:

 

Povodom pitanja koje je upućeno Sekretarijatu za energetiku, a odnosi se na postavljanje javnog osvetljenja u Ul. Božićna, u naselju Kumodraž, GO Voždovac, obaveštavamo vas da nemamo evidentiran zahtev za poboljšanje javnog osvetljenja na predmetnoj lokaciji.

 

Za poboljšanje instalacije javnog osvetljenja potrebno je da podnesete zahtev Sekretrijatu za energetiku, Ul. Tiršova br. 1.

U zahtevu je neophodno navesti lokaciju na kojoj je potrebno poboljšati instalaciju javnog osvetljenja i kontakt podatke podnosioca zahteva (Ime i prezime, kontakt br. telefona i adresu podnosioca).

Sekretarijat podnete zahteve prosledjuje JKP „Javno osvetljenje“ Beograd, čije stručne ekipe izlaskom na teren utvrđuju da li su ispunjeni uslovi za poboljšanje javnog osvetljenja, nakon čega dostavljaju izveštaj Sekretarijatu, koji podnosioca obaveštava o mogućnosti realizacije podnetog zahteva.

 

Karaburma – Gledatelj je zvao i tražio da se postavi još jedan ležeći policajac u ulici Marijane  Gregoran,  i dobio je odgovoro da će se postaviti između brojeva 20 i 30. Niko još nije postavio a stara dva su propala, pa da se stave betonski. (Milan)

 

 

4.Kumodraž,  Božićna Ulica – Podnosili su zahtev za postavljanje ležećeg policajca, kaže gledatelj da se tuda brzo vozi tj divlja. (Dragan)

 

Odgovor na pitanja 3 i 4.

 

Beokom je pitanja prosledio Sekretarijatu za saobraćaj i po dobijanju odgovora gledaoci će sa istim biti upoznati.

 

Gledalac kaže da u Borskoj ulici ispred Maksija na Kanarevom brdu ne radi jedini zvučni semafor . Pita kada će biti popravljen ? (Budimir)

 

Iz JKP Beograd put odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas de će eventualni nedostatak na semaforskoj opremi na raskrsnici Borske I Kanarevog Brda biti otklonjen u najkraćem mogućem roku.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana