Objavljeno: 21.10.2022. 10:39 Izmenjeno: 21.10.2022. 10:39

Gledateljka kaže da je podstanar i da ima malu penziju. Pita kome može da se obrati za dobijanje pomoći? (Olga)   Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja obrati centru za socijalnu rad na opštini gde ima prebivalište , gde će dobiti sve informacije vezane za ostvarivanje prava iz oblasti socijalne zaštite. Šta se […]

Gledateljka kaže da je podstanar i da ima malu penziju. Pita kome može da se obrati za dobijanje pomoći? (Olga)

 

Preporučujemo gledateljki da se za rešavanje ovog pitanja obrati centru za socijalnu rad na opštini gde ima prebivalište , gde će dobiti sve informacije vezane za ostvarivanje prava iz oblasti socijalne zaštite.

Šta se dešava sa izgradnjom kanalizacije na levoj obali. Koji su novi rokovi i procedure?(Luka)

 

Iz Direkcije za GGZ odgovaraju:

 

Završena je izgradnja sekundarne fekalne kanalizacione mreže u Bloku braća Marić u naselju Krnjača. U toku je izgradnja sekundarne fekalne kanalizacione mreže u delu naselja Krnjača oko Ulice Jovice Vasiljevića, kao i izrada tehničke dokumentacije za izgradnju odgovarajuće kanalizacione mreže u drugim delovima naselja Krnjača, Kotež i Borča.

 

Dr.Ivana ribara 200 – Gledateljka kaže da ima problem sa komšinicom koja uključuje klimu koja je jako bučna I celu noć ne može da spava. Pita kome da se obrati?

 

Gledateljka može podneti prijavu , u trenutku kršenja komunalnog reda, Komunalnoj miliciji na telefon 0800 – 110 – 011 ili 011/ 309 -0007.

 

Mali mokri lug, Rade Kondića, nemaju već dugo vodovodnu mrežu. Zašto? Kada će biti uveden vodovod?(Ilija)

 

Odgovor direkcije za GGZ:

 

U Republičkom geodetskom zavodu pokrenut je postupak deobe i sprovođenja promena u katastru u cilju formiranja građevinske parcele za izgradnju saobraćajnice Rada Kondića, a u skladu sa važećim planskim dokumentom. Po donošenju pravosnažnih rešenja za sve katastarske parcele koje ulaze u sastav građevinske parcele IP 2, sprovešće se aktivnosti na izradi elaborata za rešavanje imovinsko pravnih odnosa. Napominjemo da Direkcija ne može da utiče na brzinu rešavanja predmeta koji se vode pred Republičkim geodetskim zavodom.

 

Borka Trišić  Avala-  Zahvalila se Studiju  B što je uplatila drva preko uprave šuma

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana