Objavljeno: 10.10.2022. 13:30 Izmenjeno: 10.10.2022. 13:30

Gledalac pita šta može da se preduzme sa građanima koji se divlje priključuju na vodovod i kanalizaciju, kontrole uopšte nema, adresa je  Zemun polje,  naselje Preko pruge, ulica Kurirska  (Goran)   Iz JKP BVK odgovaraju:   JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ svakodnevno sprovodi sistemsku kontrolu nelegalnih potrošača. Sistemska kontrola se trenutno vrši na području teritorije […]

Gledalac pita šta može da se preduzme sa građanima koji se divlje priključuju na vodovod i kanalizaciju, kontrole uopšte nema, adresa je  Zemun polje,  naselje Preko pruge, ulica Kurirska  (Goran)

 

Iz JKP BVK odgovaraju:

 

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ svakodnevno sprovodi sistemsku kontrolu nelegalnih potrošača. Sistemska kontrola se trenutno vrši na području teritorije GO Barajevo i GO Palilula. Građani koji se nelegalno priključuju na gradsku vodovodnu mrežu u roku od 7 dana moraju da reše status svog priključka, u suprotnom bivaju isključeni iz sistema vodosnadbevanja.

Ukoliko građani imaju saznanja o nelegalnom priključenju na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, mogu se obratiti nadležnoj komunalnoj inspekciji ili Službi kontrole potrošača BVK, na telefon 305-4743.

 

Zemun polje ul. Bernarda Rasela 32- Gledateljka kaže da je sijalica javne rasvete zaklonjena velikim drvetom I da se ništa ne vidi.Traži da se svetiljka oslobodi. (Zorica)

 

Iz JKP Javno osvetljenje odgovaraju:

 

Orezivanje vegetacije koja ometa funkcionisanje instalacije javnog osvetljenja nije u nadležnosti JKP“Javno osvetljenje“Beograd.

Upit smo prosledili službi JKP“Zelenilo Beograd“, koja će reagovati ukoliko je održavanje predmetnog rastinja u njihovoj nadležnosti.

 

Jajinci,Paunov breg,ulica Kolonija I Radomira Markovića – Gledateljka kaže da u ove dve ulice već 7 dana nema uličnog svetla.Pita kada će biti popravljeno? (Ljiljana)

 

Odgovor JKP Javno osvetljenje.

 

Uvidom u bazu podataka primljenih reklamacija, konstatovano je da postoji prijava građana za predmetnu lokaciju.

Tokom današnjeg dana, ekipe JKP“Javnog osvetljenja“Beograd će izvršiti radove na otklanjanju kvara i sanirati instalaciju javnog osvetljenja.

 

Zemun polje,ul.Bernarda Rasela 2c – Gledalac kaže da je zelenilo nekoliko puta obećavalo da će potkresati ogradu kod ove I još pet zgrada koje održava  ali ništa nije urađeno. Pita kada će to biti urađeno? (Slavoljub)

 

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da će radovi na orezivanju žive ograde sa lokacije navedene u dopisu, biti izvršeni do kraja nedelje, u skladu sa dinamikom radova JKP “Zelenilo-Beograd“.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana